Εφημερίδα Κοινωνική

Άγρια επίθεση σε 13χρονο στο Λαγονήσι: «Ένας κύριος έδιωξε τον σκύλο αλλιώς θα σκότωνε το παιδί» λέει ο παππούς του

Άγρια επίθεση σε 13χρονο στο Λαγονήσι: «Ένας κύριος έδιωξε τον σκύλο αλλιώς θα σκότωνε το παιδί» λέει ο παππούς του
31 Οκτωβρίου 2022

Άγρια επίθεση από σκύλο δέχθηκε 13χρονο αγόρι την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του στο Λαγονήσι.

Το πρωί της περασμένης Πέμπτης, παραμονή της 28ης Οκτωβρίου, ο μαθητής της Α’ Γυμνασίου, πήγαινε από το σπίτι του στο σχολείο για την καθιερωμένη σχολική γιορτή. Όπως υποστηρίζει η οικογένειά του, το παιδί την ώρα που βρισκόταν στο πατίνι του δέχτηκε επίθεση από το σκυλί ράτσας ακίτα.

Ο ανήλικος που είναι ανιψιός της Μαρίας Καλάβρια, φέρει δαγκώματα στο πρόσωπο και στο σαγόνι ενώ όπως αναφέρεται στην εκπομπή «Tlive» στον Alpha, είχε «Άγιο» καθώς την άγρια επίθεση αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης ενός βρεφονηπιακού σταθμού κοντά στο σημείο.

Από την πλευρά του, ο παππούς του μαθητή μίλησε στην εκπομπή και δήλωσε: «Το παιδί έχει αρχίσει να συνέρχεται, αλλά φανταστείτε ένα θηρίο να βρίσκεται πάνω του και να προσπαθεί να το σκοτώσει. Πώς έχει νιώσει και πώς θα το ξεπεράσει, δεν ξέρω. Και πού είναι αυτοί οι φιλόζωοι που δεν εμφανίστηκε κανένας να πάρει ένα τηλέφωνο και να μάθει γι’ αυτό το παιδί. Πήγαινε σχολείο και ξαφνικά έρχεται ένα σκυλί από πίσω του, το πετάει κάτω και του κάνει επίθεση».

Και πρόσθεσε: «Άρχισε να το δαγκώνει και ευτυχώς που πέρασε ένας κύριος κι έδιωξε το σκυλί. Θα το σκότωνε το παιδί. Φανταστείτε ότι το έχει δαγκώσει στο σαγόνι, στο πρόσωπο… Φανταστείτε να το δάγκωνε στον λαιμό. Πώς μπορεί να νιώσει ένας παππούς που ακούει για το εγγονάκι του ότι βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση», συμπληρώνοντας πως «ήμουν εκτός Αθηνών όταν το έγινε το περιστατικό γιατί δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν εκεί. Ο ιδιοκτήτης ζήτησε συγγνώμη και είπε ως δικαιολογία ότι κάποιος άνοιξε την πόρτα και βγήκε ο σκύλος έξω».

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ