Εφημερίδα Κοινωνική

Τους ζήτησε να κόψουν εισιτήριο και τον πλάκωσαν στο ξύλο

 Breaking News

Τους ζήτησε να κόψουν εισιτήριο και τον πλάκωσαν στο ξύλο
16 Σεπτεμβρίου 2022

Ο οδηγός δέχτηκε άγρια επίθεση μέσα σε λεωφορείο στην Πάτρα. Ξύλο, ύβρεις και απειλές μπροστά στους άναυδους επιβάτες. Τι συνέβη στο επίμαχο δρομολόγιο.

Το λεωφορείο στην Πάτρα εκτελούσε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο, όταν κάποια στιγμή, μια ομάδα ατόμων μπήκε μέσα. Όταν ο οδηγός τους ζήτησε τα εισιτήρια, εκείνοι του επιτέθηκαν με αγριότητα.

Ο ένας του πέταξε καφέ και οι υπόλοιποι ξεκίνησαν να τον ξυλοφορτώνουν. Οι δράστες στη συνέχεια κατέβηκαν από το λεωφορείο και απομακρύνθηκαν από την περιοχή, πριν φτάσει η αστυνομία.

Το σοβαρό επεισόδιο σε βάρος οδηγού λεωφορείου του αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας (γραμμή Νο 1) σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του δρομολογίου. Σύμφωνα με όσα ο ίδιος κατήγγειλε στη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ, δέχθηκε επίθεση από ομάδα ενώ εκτός από τον ξυλοδαρμό του πέταξαν και ένα ποτήρι με καφέ.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Γιάννης Ρήγας, τα άτομα ανέβηκαν την Τετάρτη στο συγκεκριμένο λεωφορείο της γραμμής και αρνήθηκαν να πληρώσουν εισιτήριο. Ο οδηγός τους έκανε παρατήρηση και μεταξύ τους άρχισε έντονος διάλογος.

Ο οδηγός τους παρακάλεσε να κατέβουν από το όχημα και τότε εκείνοι τον χτύπησαν στο πρόσωπο, ενώ ένας του πέταξε στο πρόσωπο το ποτήρι με τον καφέ που κρατούσε. Μέχρι ο οδηγός να προλάβει να αντιδράσει και να καλέσει τις Αρχές, οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ