Εφημερίδα Κοινωνική

Αισιόδοξες δηλώσεις από τον Πρόεδρο του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 Breaking News

Αισιόδοξες δηλώσεις από τον Πρόεδρο του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
05 Σεπτεμβρίου 2022

Σημαντικές δηλώσεις είχαμε από το στόμα του Προέδρου του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ κυρίου Γιάννη Περλορέντζου, που διαφέρουν σημαντικά στην θεματολογία και στο περιεχόμενο από πολλές ανακοινώσεις που έχουμε διαβάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Λέει συγκεκριμένα:

«Στον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ έχουμε μάθει να φερόμαστε στους άλλους όπως θέλουμε να μας φέρονται, να τους μιλάμε όπως θέλουμε να μας μιλάνε, και να σκεφτόμαστε για τους άλλους αυτά που θέλουμε να σκέφτονται εκείνοι για εμάς…

Επίσης, σε μια δύσκολη εποχή για όλους, εμείς θέλουμε και φέτος να υπηρετήσουμε αποκλειστικά το ποδόσφαιρο! Έχουμε στόχους, έχουμε όραμα και μας ευχαριστεί πολύ αυτό που κάνουμε! Με την ευκαιρία της νέας αγωνιστικής σεζόν 2022 – 2023 που θα ξεκινήσει σύντομα, θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τους ανθρώπους των Πειραϊκών σωματείων, παίκτες, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους, να έχουν υγεία. Για εμάς δεν υπάρχουν αντιπαλότητες. Όλοι συμμετέχουμε στο ίδιο παιχνίδι. Να έχουμε μια υπέροχη χρονιά και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα γήπεδα!»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ