Εφημερίδα Κοινωνική

Επόμενος σταθμός: Μανιάτικα!

 Breaking News

Επόμενος σταθμός: Μανιάτικα!
29 Σεπτεμβρίου 2022

Μπορεί ο σταθμός του Μετρό στα Μανιάτικα να μην άνοιξε ακόμα, αλλά η Δόμνα Μιχαηλίδου, επικεφαλής κυβερνητικού και πολιτικού κλιμακίου, τα γύρισε απ’ άκρη σ’ άκρη!

Στόχος; επισκέψεις και παρεμβάσεις με ουσία και αποτέλεσμα! Η περιοδεία ξεκίνησε από το ΔΥΠΑ Αγ. Σοφίας , όπου μαζί με τον Διοικητή ΔΥΠΑ κ. Πρωτοψάλτη και τον Περιφερειακό διευθυντή ΔΥΠΑ Πειραιά και Νήσων Στασινό Γκουνη, συνομίλησαν με υπαλλήλους, αλλά και Πειραιώτες ωφελούμενους της υπηρεσίας. Στη συνέχεια η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων επισκέφτηκε τον ΕΦΚΑ Αγίας Σοφίας, αλλά και το Ιατρείο του ΙΚΑ Αγίας Σοφίας.

ΔΜΜ 1

Η Πειραιώτισσα πολιτικός στη συνέχεια επισκέφθηκε την εταιρία ψηφιακών εφαρμογών και ευφυών συστημάτων Neuropublic, που σηματοδοτεί την προοπτική για μια διαφορετική πορεία ανάπτυξης της περιοχής.

Σε όλες τις επισκέψεις και συναντήσεις την κα Μιχαηλίδου συνόδευαν στελέχη του Υπουργείου Εργασίας, αλλά και τοπικά πολιτικά στελέχη όπως ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Ιωάννης Βοιδονικόλας, ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Κουλιζάκος, η υπεύθυνη γυναικών Σούλα Λεωτσάκου και άλλα μέλη της ΔΕΕΠ Α Πειραιώς και Νήσων.

Ακολούθησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Μώραλη, η οποία επικεντρώθηκε στα Μανιάτικα, τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει, αλλά και τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Η μερα ολοκληρώθηκε με συναντήσεις πολιτικών φίλων, τόσο στο πολιτικό της γραφείο (Ηρώων Πολυτεχνείου 58), αλλά και στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΕΕΠ Α’ Πειραιά και Νήσων.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ