Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Προχώρησε σε ενέργειες για τη βελτίωση της εικόνας των σχολικών μονάδων

 Breaking News

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Προχώρησε σε ενέργειες για τη βελτίωση της εικόνας των σχολικών μονάδων
05 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, κατανοώντας τη διαρκή ανάγκη βελτίωσης των σχολικών μονάδων της πόλης, προχώρησε τους θερινούς μήνες σε μια σειρά από εργασίες με τα αρμόδια συνεργεία του.

Στόχος να είναι έτοιμα τα σχολικά κτήρια να υποδεχτούν τους μαθητές και τις μαθήτριες ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Ειδικότερα, τα συνεργεία του Δήμου ανέλαβαν την υλοποίηση των εργασιών σε σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων της πόλης. Ενδεικτικά αναφέρουμε το 3ο Λύκειο Κερατσινίου, το 4ο Λύκειο Κερατσινίου, το 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Δραπετσώνας, το 3ο Δημοτικό Κερατσινίου, το 2ο Δημοτικό Δραπετσώνας, το 23ο Δημοτικό Κερατσινίου, το 1ο ειδικό νηπιαγωγείο Κερατσινίου, το 3ο νηπιαγωγείο Κερατσινίου, το 4ο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου, το 7ο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου, το 10ο Νηπιαγωγείο Κερατσινίου κ.α.

Οι εργασίες περιλάμβαναν μεταξύ άλλων, ελαιοχρωματισμούς εντός των αιθουσών αλλά και σε εξωτερικούς χώρους, ανακατασκευή αιθουσών διδασκαλίας, επισκευές σε πόρτες και εσωτερικούς διαδρόμους, βελτιωτικές εργασίες σε προαύλιους χώρους καθώς και ανακατασκευές τουαλετών.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ