Εφημερίδα Κοινωνική

Δήλωση Χρήστου Σαλαλέ για τον Ιωνικό

 Breaking News

Δήλωση Χρήστου Σαλαλέ για τον Ιωνικό
13 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Χρήστος Σαλαλές, ο οποίος διεκδικεί να είναι υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Β Πειραιά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λίγες ημέρες αφότου ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, προχωρούσε σε μια πρωτοφανή, ακατανόητη και αντιδημοκρατική πρόταση στο βωμό των προσωπικών και πολιτικών συμφερόντων, αυτή του να μπει λουκέτο στην ΕΠΣ Πειραιά, είμαστε αναγκασμένοι να επανέλθουμε, ΠΑΛΙ, για κατάφωρη αδικία σωματείου της Β Πειραιά, του ιστορικού Ιωνικού.

Την ώρα, που όπως πληροφορούμαστε, υπάρχουν σωματεία που επιχορηγήθηκαν παράνομα με ποσά του 1.500.000€ ενώ είχαν υποβιβαστεί στη Superleague 2, ο Ιωνικός που ανέβαινε στη μεγάλη κατηγορία, λάμβανε το ποσό των 250.000 ευρώ. Εκτός αυτού, σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου, ο Ιωνικός δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ, ούτε φέτος, ούτε πέρυσι, απ” αυτά που δικαιούται από το στοίχημα.

Τελικά αναρωτιόμαστε αν πρόκειται για «σύμπτωση», αν πρόκειται για «τυχαίο γεγονός», αν ο Ιωνικός αντιμετωπίζεται ως υποδεέστερος σύλλογος, ή απλά αν υπάρχει κάποιο σχέδιο εξόντωσής του.

Το σίγουρο είναι ένα. Η κυβέρνηση αντί να προχωρήσει σε δομικές αλλαγές, όπως ευαγγελιζόταν ότι θα κάνει προεκλογικά, αντ” αυτού βλέπουμε να υπάρχει ένα επιτελικό μπάχαλο.

Ζητάμε τα αυτονόητα. Ο Ιωνικός να αντιμετωπιστεί ως του οφείλεται, δηλαδή ως ένα από τα σωματεία της SuperLeague και να του δοθούν ΧΘΕΣ, τα χρήματα που οφείλονται.

Χρήστος Σαλαλές

Πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ