Εφημερίδα Κοινωνική

Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στην Αιμοδοσία στο ΣΕΦ

 Breaking News

Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στην Αιμοδοσία στο ΣΕΦ
05 Αυγούστου 2022

Με τις ανάγκες για αίμα να είναι συνεχώς άμεσες, διαρκείς και καθημερινές και ειδικότερα μέσα στον Αύγουστο που η συνείδηση του καθενός είναι ότι είναι ο μήνας της ξεκούρασης και των διακοπών, η ανταπόκριση του κόσμου στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μαζί με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) στο φουαγιέ επισήμων του Σταδίου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Ειδικά σε μια περίοδο που χρειάζεται όλοι να επιδείξουμε αυξημένα αντανακλαστικά αλληλεγγύης. Παράλληλα, οι μεταγγίσεις συνεχίζονται κανονικά και σε συνδυασμό με την αύξηση των τροχαίων αλλά και της εποχικής αύξησης του πληθυσμού λόγω τουρισμού, σταθεροποιούν τις ανάγκες για αίμα σε σταθερά υψηλό επίπεδο.

Η προσπάθεια όλων να διασφαλιστούν τα αποθέματα αίματος έτσι ώστε καμία ζωή να μην τεθεί σε κίνδυνο από ελλείψεις αίματος συνεχίζεται με τον ίδιο εντατικό ρυθμό, σε χώρους ανοιχτούς και ευχάριστους που διευκολύνουν τους εθελοντές αιμοδότες.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες. Μην ξεχνάμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείτε εθελοντική αιμοδοσία στους χώρους του Φαληρικού γηπέδου.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ