Εφημερίδα Κοινωνική

Ικανοποίηση Ν. Μανωλάκου για την στάση του Υπουργού Δικαιοσύνης – Λύση στο πρόβλημα της Νομικής Βοήθειας

 Breaking News

Ικανοποίηση Ν. Μανωλάκου για την στάση του Υπουργού Δικαιοσύνης – Λύση στο πρόβλημα της Νομικής Βοήθειας
03 Αυγούστου 2022

Σε συνέχεια της από 24/06/2022 και με αριθ. 6037 Ερώτησης του Βουλευτή Α “ Πειραιώς και Νήσων Νίκου Μανωλάκου, για την ανάγκη στελέχωσης του Ταμείου Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων, προς αντιμετώπιση των προβλημάτων του θεσμού της Νομικής Βοήθειας, το Υπουργείο Δικαιοσύνης απέστειλε στον Βουλευτή πλήρη και εμπεριστατωμένη Απάντηση.

Σε αυτήν, εκφράζεται η πρόθεση του Υπουργού κ. Κώστα Τσιάρα να ασχοληθεί σοβαρά με το ζήτημα και να ενεργήσει καθετί απαραίτητο για την επαρκή στελέχωση του Τα.Χ.Δι.Κ. και την οριστική επίλυση του προβλήματος της καθυστέρησης στις ενταλματοποιήσεις των δικηγορικών αμοιβών.

Μάλιστα, ο Υπουργός προώθησε τη σχετική Ερώτηση και στα συναρμόδια Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών, ούτως ώστε να δρομολογηθεί το συντομότερο η ενίσχυση του Τα.Χ.Δι.Κ. με το αναγκαίο προσωπικό.

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη, που, σε συνδυασμό με τη δέσμευση, που έλαβε προσωπικά ο Νίκος Μανωλάκος, προ ολίγων ημερών, από τον Υφ. Οικονομικών κ. Σκυλακάκη, για το ίδιο ζήτημα, δημιουργεί αισιοδοξία για το ότι, σύντομα, θα λάβει τέλος η ταλαιπωρία πολλών Δικηγόρων, που χρόνια περιμένουν να πληρωθούν για τις παρασχεθείσες υπηρεσίες τους, γεγονός για το οποίο ο Βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίησή του.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ