Εφημερίδα Κοινωνική

Εξαπάτησαν τουρίστρια -Πώς της πήραν 750 ευρώ

 Breaking News

Εξαπάτησαν τουρίστρια -Πώς της πήραν 750 ευρώ
27 Αυγούστου 2022

Το φυσούσε και δεν κρύωνε μια Γαλλίδα τουρίστρια που ενώ έκλεισε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Σκόπελο για μια εβδομάδα και προπλήρωσε, διαπίστωσε ότι δεν είχε γίνει κράτηση και το ποσό των 750 ευρώ, κατέληξε στον τραπεζικό λογαριασμό άγνωστου απατεώνα.

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία και η Εισαγγελία παρήγγειλε προκαταρκτική για τον εντοπισμό του απατεώνα που αν εντοπιστεί θα του ασκηθεί δίωξη για απάτη και νομιμοποίηση εσόδων που προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα.

Η αλλοδαπή έκανε διακοπές με σκάφος στην Ελλάδα στο τέλος Ιουνίου και μέσω σελίδας κρατήσεων ξενοδοχείων (όπου υπήρχε διαφήμιση), έκλεισε ηλεκτρονικά δωμάτιο για μια εβδομάδα σε ξενοδοχείο του νησιού. Μάλιστα επικοινώνησε τηλεφωνικά με το ξενοδοχείο, ζήτησε να πληρώσει με τραπεζική κάρτα, ένας άγνωστος στην άλλη άκρη της γραμμής της είπε να πληρώσει με τραπεζική μεταφορά, όπως και έγινε. Μάλιστα η γυναίκα πήρε και απόδειξη συστημικής ελληνικής τράπεζας.

Όταν ήρθε η ώρα να πάει στη Σκόπελο, πήγε στο ξενοδοχείο και εκεί πληροφορήθηκε ότι δεν υπήρχε κράτηση στο όνομά της. Όταν έδειξε την απόδειξη και είπε ότι τηλεφώνησε και μίλησε με κάποιον υπεύθυνο, η απάντηση ήταν ότι το νούμερο στο οποίο τηλεφώνησε (σε σταθερή γραμμή) δεν ήταν του ξενοδοχείου και η επιχείρηση δεν είχε ιδέα για την κράτηση που υποτίθεται ότι είχε κάνει πληρώνοντας μάλιστα το αντίτιμο!

Αποτέλεσμα ήταν να τιναχθούν στον αέρα τα σχέδια της Γαλλίδας για διακοπές, ενώ υπέβαλε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού για απάτη. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου και διατάχτηκε προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης, μέσω του σταθερού τηλεφώνου και του αριθμού τραπεζικού λογαριασμού στον οποίo κατέληξαν τα χρήματα.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ