Εφημερίδα Κοινωνική

Ανακοίνωση με νόημα από την Διοίκηση του ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ!

 Breaking News

Ανακοίνωση με νόημα από την Διοίκηση του ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ!
24 Αυγούστου 2022

Μια ανακοίνωση με πολύ συναίσθημα και δείγμα του καλού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα, έκανε πρόσφατα η Διοίκηση του ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ:

«Η ομάδα μας εκφράζει την μεγάλη της χαρά που υποδέχεται μετά από επτά ολόκληρα χρόνια τους ποδοσφαιριστές της Γιώργο Ελευθεράκη, Παναγιώτη Καρανίκα και Ιωάννη Χατζή! Στο μεταγραφικό αυτό «μπαμ» έπαιξαν καθοριστικό ρόλο οι συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης και ειδικότερα του Αντιπροέδρου Στέλιου Πολάτου καθώς και η βούληση των εν λόγω παικτών να επιστρέψουν στην παλιά τους ομάδα…

Ο Γιώργος Ελευθεράκης αγωνίζεται στην θέση 10, ο Παναγιώτης Καρανίκας αριστερό μπακ – χάφ, και ο Ιωάννης Χατζής είναι κεντρικό χάφ. Πρόκειται για εξαιρετικές προσθήκες που θα συνέβαλαν δραστικά στην άνοδο της ομάδας στην Α” κατηγορία πριν μερικά χρόνια, και επίσης συνέβαλαν δραστικά στις διακρίσεις της ομάδας του ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΥ όπου αγωνίζονταν μέχρι πρότινος.

Είναι έτοιμοι με την εμπειρία τους να βοηθήσουν τα νέα παιδιά της Κ/18 και να διακριθούν στο απαιτητικό φετινό πρωτάθλημα της Β´ κατηγορίας…»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ