Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου επισκέπτεται και ενημερώνει τους εμπόρους της πόλης για τις δωρεάν παροχές του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας

 Breaking News

Ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου επισκέπτεται και ενημερώνει τους εμπόρους της πόλης για τις δωρεάν παροχές του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας
19 Ιουλίου 2022

Ενημέρωση των επιχειρηματιών και καταστηματαρχών της τοπικής κοινωνίας της πόλης, για την ουσιαστική στήριξη που παρέχεται από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, στις πάσης φύσεως επιχειρήσεις και σε κάθε δυνητικό επιχειρηματία ή επενδυτή που θα αποταθεί στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας (Κ.Σ.Ε.) του ΣυΔΝΑ, με τη δωρεάν παροχή ενημερωτικού-πληροφοριακού υλικού και εργαλείων διαφόρων θεμάτων για την επιχειρηματικότητα, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, έκανε ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, επισκεπτόμενος δεκάδες καταστήματα και επιχειρήσεις της κεντρικής εμπορικής αρτηρίας της πόλης, στην Αγίου Αλεξάνδρου.

F7

Την πρωτοβουλία του Δημάρχου, συντόνισε ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παρακολούθησης & Υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Κ.Ε.Π. και Ανάπτυξης Ψηφιακής Πολιτικής Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας, με την συμμετοχή και υποστήριξη του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Παλαιού Φαλήρου, Εδμόνδου Κασιμάτη, καθώς και μελών του Δ.Σ.

Διαφωτιστική για τους επιχειρηματίες της πόλης ήταν η ανάλυση που τους έκαναν οι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας των εταιρειών ICAP Advisory και Grant Thornton, οι οποίες με το επιστημονικό και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό τους, υποστηρίζουν τους τρεις Δήμους (Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου, Αλίμου) του ΣυΔΝΑ, σε θέματα στρατηγικής για την επιχειρηματικότητα, με την εκπόνηση μελετών και ερευνών που αποτυπώνουν τις εξελίξεις και τις τάσεις της τοπικής οικονομίας και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος (Παρατηρητήριο Επιχειρηματικότητας).

Το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας (Κ.Σ.Ε.) του ΣυΔΝΑ παρέχει δωρεάν εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην πόλη μας, βάσει των πραγματικών αναγκών τους, όπως θα αξιολογηθούν μετά από σχετική διαδικασία.

Ο διάλογος και τα οφέλη του, θα συνεχιστεί από τον Δήμο Π. Φαλήρου, με επόμενες επισκέψεις του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου και των συνεργατών του ΣυΔΝΑ σε άλλα καταστήματα και επιχειρηματικές έδρες της εμπορικής τοπικής κοινωνίας μας, συμβάλλοντας στη δημιουργία σύγχρονης εμπορικής κουλτούρας μέσω της εφαρμογής νέων, καινοτόμων μεθόδων οργάνωσης-διοίκησης, διάχυσης και αξιοποίησης της τεχνολογίας.

F1

Για τις συνεχιζόμενες δράσεις ενημέρωσης του Κ.Σ.Ε από τον Δήμο Π. Φαλήρου, ο κ. Φωστηρόπουλος τόνισε:

«Βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο. Τα σημαντικά προβλήματα που βιώνει καθημερινά ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος, δεν μας πτοούν, ούτε μας προκαλούν εσωστρέφεια. Η επένδυση στην γνώση είναι δύναμη. Η επένδυση στην επιχειρηματικότητα είναι ανάπτυξη και πρόοδος της οικονομίας και της κοινωνίας μας και αυτό ακριβώς προσπαθούμε να δρομολογήσουμε μέσω του ΣυΔΝΑ. Είμαστε κοντά στην επιχειρηματικότητα με τις δράσεις εκπαίδευσης, επιμόρφωσης, έρευνας και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών που προσφέρουμε δωρεάν. Επισημαίνουμε και αναλύουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων μας και τις αναπτυξιακές δυνατότητες τους και θέτουμε από κοινού με εξειδικευμένους συμβούλους, τις προτεραιότητες προκειμένου οι επιχειρήσεις μας να αναπτυχθούν στην δύσκολη συγκυρία που ζούμε.

Συμβάλουμε όχι μόνο στη γνώση, αλλά και στην δημιουργία εκσυγχρονιστικής νοοτροπίας μέσω της εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων οργάνωσης και διοίκησης, συμβουλευτικών υπηρεσιών, διάχυσης καινοτομιών και αξιοποίησης της τεχνολογίας καθώς και εναλλακτικών δικτύων πληροφόρησης και υποστήριξης. Η πρόκληση είναι μεγάλη και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα που έχει προκειμένου με πρακτικές δράσεις αλλά και την συμβολή στην αλλαγή της κουλτούρας, να χτίσουμε ένα μέλλον με ανθεκτικότητα και ευημερία, σε έναν κόσμο που αλλάζει».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ