Εφημερίδα Κοινωνική

Μαίνεται για έβδομη ημέρα η φωτιά στη Δαδιά -Στη μάχη της κατάσβεσης 6 ελικόπτερα

 Breaking News

Μαίνεται για έβδομη ημέρα η φωτιά στη Δαδιά -Στη μάχη της κατάσβεσης 6 ελικόπτερα
27 Ιουλίου 2022

Μαίνεται για έβδομη ημέρα η πυρκαγιά στη Δαδιά Έβρου, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να δίνουν μεγάλες μάχες προκειμένου να την οριοθετήσουν.

Το νοτιοδυτικό μέτωπο εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα στους πυροσβέστες, οι οποίοι επιχειρούσαν όλο το βράδυ προκειμένου να το περιορίσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο της πυρκαγιάς υπάρχει έντονη ομίχλη και είναι βασικό να βελτιωθεί η ορατότητα, ωστόσο ήδη επιχειρούν από αέρος 6 ελικόπτερα, Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από την πλευρά της Πυροσβεστικής υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Σύμφωνα με το thestival, το ενεργό μέτωπο εξαπλώνεται προς το πυροφυλάκιο. Ωστόσο οι συνεχείς αλλαγές κατεύθυνσης της φοράς του ανέμου, η αδυναμία πρόσβασης και οι πυκνοί καπνοί δυσκολεύουν κατά πολύ το έργο των πυροσβεστών.

Στην περιοχή επιχειρούν πάνω από 320 πυροσβέστες, στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, εθελοντές αλλά και οι υλοτόμοι που εργάζονται για τη δημιουργία μιας νέας μεγάλης αντιπυρικής ζώνης για να κόψουν την εξάπλωση της φωτιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το τελευταίο 24ωρο έχουν ξεσπάσει συνολικά 97 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ