Εφημερίδα Κοινωνική

Με «γενναίες» εκπτώσεις υποδέχεται η αγορά του Πειραιά τους καναλωτές

 Breaking News

Με «γενναίες» εκπτώσεις υποδέχεται η αγορά του Πειραιά τους καναλωτές
04 Ιουλίου 2022

«Σύμφωνα με το νόμο 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2022 θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου» ενημερώνει με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς και συνεχίζει:

«Επίσης, ο νόμος δίνει τη δυνατότητα να ανοίξουν τα καταστήματα προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, ήτοι την Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 με το πλαίσιο του ωραρίου λειτουργίας της Κυριακής να καθορίζεται από 11.00 έως 20.00. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε προτείνει την προαιρετική λειτουργία της πειραϊκής αγοράς την Κυριακή 17 Ιουλίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.30 μ.μ.

Τα καταστήματα του Πειραιά συμμετέχοντας στην μεγάλη προσπάθεια συγκράτησης των τιμών ώστε το μεγαλύτερο μέρος των ανατιμήσεων να μην περάσει στο ράφι, προσφέρουν μεγάλη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες των ειδών, σε ιδιαίτερα χαμηλές εκπτωτικές τιμές και, όπως πάντα, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και με την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους.

Προσκαλούμε τους καταναλωτές, που αναζητούν τις πλέον συμφέρουσες τιμές για την κάλυψη των αναγκών τους, να επιλέξουν για τις εκπτωτικές αγορές τους την φιλόξενη Αγορά του Πειραιά και να επωφεληθούν από τις γενναίες εκπτώσεις και τις μοναδικές ευκαιρίες που τους προσφέρει».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ