Εφημερίδα Κοινωνική

Καιρός: Η κακοκαιρία έφτασε στην Αττική με ισχυρή βροχόπτωση – Πού θα βρέξει τις επόμενες ώρες

 Breaking News

Καιρός: Η κακοκαιρία έφτασε στην Αττική με ισχυρή βροχόπτωση – Πού θα βρέξει τις επόμενες ώρες
09 Ιουλίου 2022

Σύμφωνα με το meteo.gr οι περιοχές που πλήττονται από την κακοκαιρία στην πρωτεύουσα είναι η Μαλακάσα, τα Βριλήσσια, το Νομισματοκοπείο, το Χαλάνδρι, ο Ωρωπός, το Χαϊδάρι, το Μαρούσι, η Ιπποκράτειος Πολιτεία, το Περιστέρι, η Πεντέλη και η Πάρνηθα.

Η πρόβλεψη του καιρού άλλωστε για το Λεκανοπέδιο της Αττικής έκανε λόγο για αυξημένες νεφώσεις με βροχές και μπόρα μικρής διάρκειας τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου.

Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία κυμαίνεται από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως προς το παρόν δεν υπάρχουν προβλήματα για εισροή υδατών, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στην Σκύρο

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία που πλήττει από το μεσημέρι τη Σκύρο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο κανάλι ΕΡΤNews ο δήμαρχος του νησιού, κ. Νικόλαος Μαυρίκος, δύο γέφυρες κατέρρευσαν, ενώ οι δρόμοι και τα σοκάκια μετατράπηκαν σε λίμνες.

Επιχείρηση στήθηκε για αγνοούμενους τουρίστες. Το ευτυχές είναι ότι οι αγνοούμενοι εντοπίστηκαν τρεις ώρες αργότερα και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία τους.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σκύρου βρίσκεται σε επιφυλακή, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν ολόκληρο το βράδυ.

“Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που ήδη πλήττουν το νησί μας απο χθες βράδυ θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες κατόπιν ενημέρωσης απο την Μετεωρολιγική Υπηρεσία.

Παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι και επισκέπτες του Νησιού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις καθώς και το μπάνιο στις παραλίες στην διάρκεια των φαινομένων” αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου.

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ