Εφημερίδα Κοινωνική

Εισαγγελική έρευνα για το βίντεο με περιπολικό που περνάει κόκκινα φανάρια

Εισαγγελική έρευνα για το βίντεο με περιπολικό που περνάει κόκκινα φανάρια
15 Ιουλίου 2022

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί αυτό, τότε ο αρμόδιος εισαγγελέας θα εξετάσει το ενδεχόμενο τέλεσης των πράξεων της παράβασης καθήκοντος και της επικίνδυνης οδήγησης σε βαθμό πλημμελήματος.

Υπερβολική ταχύτητα με αναμμένη σειρήνα

Τα προηγούμενα 24ωρα, το επίμαχο βίντεο έκανε τον γύρο των social media. “Σας αρέσει βόλτα με το περιπολικό; Και να περνάτε με κόκκινα φανάρια;”, γράφει ο χρήστης του TikTok που δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Στις βίντεο, που έχει μαγνητοσκοπηθεί από πρόσωπο στα πίσω καθίσματα, ακούγεται δυνατή μουσική, φαίνονται φωτάκια neon και επικρατεί μία εύθυμη διάθεση μεταξύ των επιβαινόντων, που δείχνουν να είναι τέσσερις. Γυναικείες φωνές και γέλια ακούγονται, όταν το όχημα περνά με κόκκινο φανάρι.

Αίσθηση προκαλεί ότι στη θέση του συνοδηγού κάθεται ένα άτομο που φορά μπλουζάκι με την ελληνική σημαία και τρία αστέρια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν το βίντεο είναι γνήσιο, εάν όντως έχει τραβηχτεί μέσα σε περιπολικό της αστυνομίας και εάν κάποια από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν είναι αστυνομικοί. Το σίγουρο είναι ότι το βίντεο απ’ αυτό το “πάρτι” έχει προκαλέσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να κάνουν λόγο για απαράδεκτη και επικίνδυνη συμπεριφορά.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε ανακοίνωση το απόγευμα της Πέμπτης αναφέροντας ότι “διερευνάται το περιεχόμενο βίντεο, που έχει αναρτηθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαρήχθη σε ιστοσελίδα του διαδικτύου”.

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ