Εφημερίδα Κοινωνική

Γκάζι: «Πόλεμος» για τη μουσική μέχρι τα ξημερώματα -Παραπονιούνται οι κάτοικοι, αντιδρούν οι επιχειρηματίες

 Breaking News

Γκάζι: «Πόλεμος» για τη μουσική μέχρι τα ξημερώματα -Παραπονιούνται οι κάτοικοι, αντιδρούν οι επιχειρηματίες
18 Ιουλίου 2022

Μια εβδομάδα έχει περάσει από τη δήλωση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη ότι το Γκάζι «δεν είναι… Μύκονος», υποστηρίζοντας πως καμία άδεια δεν επιτρέπει στα κέντρα διασκέδασης να παίζουν μουσική έως τις 07:00 το πρωί.

Ωστόσο παρά τις διαβεβαιώσεις ότι ο δήμος θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του στους συστηματικούς παραβάτες, αρκετά καταστήματα στην «καρδιά» της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας συνεχίζουν το δικό τους… τροπάριο.

Σφραγίστηκαν καταστήματα στην Αθήνα

Χαρακτηριστικό είναι ότι τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με το Mega, τέσσερα καταστήματα που έπαιζαν μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σφραγίστηκαν προσωρινά, καθώς οι ιδιοκτήτες τους δεν φάνηκε να πτοήθηκαν από τα μέτρα της δημοτικής αρχής. Πλέον λοιπόν έχουν δημιουργηθεί δύο «στρατόπεδα».

Από την μια οι κάτοικοι οι οποίοι παραπονιούνται για την ηχορύπανση και από την άλλη οι καταστηματάρχες που υποστηρίζουν ότι χωρίς μουσική δεν μπορούν να δουλέψουν, τη στιγμή που προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους από τις οικονομικές συνέπειες που έχει αφήσει η πανδημία του κορωνοϊού.

 

 

Ο Κ. Μπακογιάννης σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι οι άδειες που παρέχονται θέτουν συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας και πουθενά, όπως χαρακτηριστικά είπε, «δεν προβλέπεται μουσική στις 6.30 και 7 το πρωί».

«Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος» είχε τονίσει ο ίδιος, προσθέτοντας: «Εξαντλούμε όλα τα νόμιμα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας και σφραγίζουμε τα καταστήματα. Έχει ήδη γίνει σε κάποιες περιπτώσεις και θα γίνεται όπου είναι απαραίτητο. Εμείς θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο, κάθε δυνατότητα που μας δίνει ο νόμος. Δεν πρόκειται να διστάσουμε».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ