Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Παρεμβάσεις καθαρισμού και συντήρησης

 Breaking News

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Παρεμβάσεις καθαρισμού και συντήρησης
23 Ιουλίου 2022

Το τελευταίο τρίμηνο το Τμήμα Άμεσης Παρέμβασης της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, πραγματοποίησε 20 στοχευμένες δράσεις καθαρισμού σε γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας και συγκεκριμένα: Στην πλατεία Κρήτης, πλατεία Ταϋγέτου, πλατεία Πόντου, περιοχή Μ. Κατράκη, Γαληνού, Κολυμβητηρίου-Ιχθυόσκαλας, Σελεπίτσαρι, Κοκκινόβραχος, πλατεία Ναυπάκτου, Θυμάτων Κατοχής & Αϊνστάιν, Σιταποθήκες, περιοχή Κέντρου Υγείας, Ακροκέραμου-γέφυρες ΑΓΕΤ, περιοχή γηπέδου Βάζος και πλατεία Βάρναλη. Ακόμη πραγματοποιήθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις σε εγκαταλελειμμένες κατοικίες στην περιοχή των προσφυγικών κατοικιών του κέντρου καθώς και σε εγκαταλελειμμένες κατοικίες μετά από εισαγγελική παρέμβαση (Ρήγα Φεραίου, Π. Φύσσα, Μακρυγιάννη, Εμ. Μπενάκη).

Παράλληλα συνεχίστηκαν οι απολυμάνσεις και τα ασπρίσματα σε εσοχές κάδων, έξω από παιδικές χαρές.

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας σε ανακοίνωση του σημειώνει: «Συνεχίζουμε τις δράσεις και τον Αύγουστο στοχευμένα σε πλατείες και σε σημεία που συγκεντρώνονται μαζικά οι πολίτες, με στόχο η πόλη μας να είναι καθαρή και αξιοπρεπή για τους δημότες. Η προσπάθεια των εργαζομένων για μία πιο καθαρή πόλη συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, η στήριξη και η βοήθεια όμως από τους συμπολίτες μας κυρίως σε περιόδους καύσωνα και την περίοδο των αδειών, είναι πολύ σημαντική.

Προσέχουμε το περιβάλλον, πετάμε τα σκουπίδια στους κάδους, κρατάμε καθαρές τις πλατείες και τις παιδικές χαρές που συναθροίζεται πολύς κόσμος».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ