Εφημερίδα Κοινωνική

Βερολίνο: Όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος, ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες – Συνελήφθη ο οδηγός

Βερολίνο: Όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος, ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες – Συνελήφθη ο οδηγός
08 Ιουνίου 2022

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τουλάχιστον άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς σε κεντρικό δρόμο του Βερολίνου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο, μάρκας Renault Clio, ξέφυγε από την πορεία του σε κάθετο δρόμο της Tauentzienstrasse, ενός από τους πλέον πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους του δυτικού Βερολίνου, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, έπεσε πάνω στο πλήθος, συνέχισε την πορεία του για ακόμη 200 μέτρα και κατέληξε στη βιτρίνα πολυκαταστήματος καλλυντικών.

a-199-600x400

Περαστικοί συνέλαβαν αμέσως τον οδηγό του αυτοκινήτου και τον παρέδωσαν στην αστυνομία, αλλά είναι ακόμη άγνωστο εάν επρόκειτο για σκόπιμη ενέργεια ή για τροχαίο δυστύχημα ή ακόμη και αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα υγείας του οδηγού, όπως είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

a-189-600x400

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και σωστικών συνεργείων. Στην ίδια περιοχή τον Δεκέμβριο του 2016 είχε πραγματοποιηθεί τρομοκρατική ενέργεια, με φορτηγό να πέφτει πάνω στο πλήθος που βρισκόταν σε υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά, προκαλώντας τον θάνατο 13 ανθρώπων.

a-188-600x400

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ