Εφημερίδα Κοινωνική

Θεοδωρικάκος: Να εγκαταλείψει η Τουρκία τα fake news

Θεοδωρικάκος: Να εγκαταλείψει η Τουρκία τα fake news
13 Ιουνίου 2022

Την τουρκική «μονταζιέρα» καταγγέλλει με ανάρτησή του στα social media ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Με αφορμή την είδηση που προέβαλλαν τα τουρκικά ΜΜΕ αναφορικά με πυροβολισμούς που δέχθηκε Αφγανός παράτυπος μετανάστης από την ελληνική πλευρά στην περιοχή της Ανδριανούπολης, ο κ. Θεοδωρικάκος σημειώνει πως «η Τουρκία έχει βεβαρυμένο παρελθόν στην εργαλειοποίηση των παράτυπων μεταναστών. Ας εγκαταλείψει επιτέλους τα fake news για ελληνικούς πυροβολισμούς στον Έβρο».

theo

Επίσης σε ανακοίνωσή ρης η ΕΛΑΣ αναφέρει: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε ξένο και εγχώριο ηλεκτρονικό τύπο, τα οποία αναφέρονται σε περιστατικό πυροβολισμού σε βάρος μεταναστών στην περιοχή του Έβρου, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι: το περιγραφόμενο ή παρόμοιο περιστατικό, ουδέποτε έχει συμβεί και ως εκ τούτου σχετικές αναφορές είναι ανυπόστατες και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σημειώνεται ότι, το σύνολο των δράσεων της Ελληνικής Αστυνομίας για την προστασία των συνόρων της χώρας γίνεται πάντοτε βάσει της εθνικής, ενωσιακής και διεθνούς νομοθεσίας καθώς και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ