Εφημερίδα Κοινωνική

Σκάνδαλο στον στρατό – Γυναίκα μπαινόβγαινε σε βάση για να κάνει σεξ με δεκάδες αλεξιπτωτιστές

Σκάνδαλο στον στρατό – Γυναίκα μπαινόβγαινε σε βάση για να κάνει σεξ με δεκάδες αλεξιπτωτιστές
23 Ιουνίου 2022

Εκτός μιας αποστολής του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια βρέθηκαν εκατοντάδες Βρετανοί αλεξιπτωτιστές, αφότου δόθηκε στη δημοσιότητα ένα ροζ βίντεο που απεικόνιζε αρκετούς από αυτούς να έχουν ερωτικές περιπτύξεις με μια γυναίκα και άλλους να…παρακολουθούν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «New York Post», το σεξουαλικό όργιο που βιντεοσκοπήθηκε σε στρατιωτική βάση στο Έσεξ της Αγγλίας, δεν έγινε μια, αλλά αρκετές φορές, με την συναίνεση της γυναίκας που ικανοποιούσε σεξουαλικά τους αλεξιπτωτιστές.

Μέσα σε διάστημα 5 μηνών, η γυναίκα αυτή φαίνεται πως πέρασε το κατώφλι της βάσης 31 φορές.

Μετά την αποκάλυψη, 300 Βρετανοί στρατιώτες βρέθηκαν εκτός της νατοϊκής αποστολής, με απόφαση των ανωτέρων τους.

Παράλληλα, οκτώ αλεξιπτωτιστές που υπηρετούσαν στην 16η Ταξιαρχία τέθηκαν υπό αστυνομική έρευνα, καθώς στο βίντεο απεικονίζονται να πρωταγωνιστούν στις σεξουαλικές περιπτύξεις με την άγνωστη γυναίκα.

Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, ο νέος αρχηγός του στρατού του Ηνωμένου Βασιλείου, ο στρατηγός Σερ Πάτρικ Σάντερς, υποστήριξε σε επιστολή ότι δεν θα «διακινδύνευε την αποστολή ή τη φήμη του βρετανικού στρατού» στέλνοντας τα στρατεύματα στο εξωτερικό, μετά από ό,τι έγινε.

Αν και η στρατιωτική αστυνομία αποφάσισε τελικά ότι δεν διαπράχθηκε έγκλημα, ο Σάντερς υποστηρίζει στην σχετική επιστολή ότι το περιστατικό θα μπορούσε να εκληφθεί ως υποτιμητικό για τις γυναίκες, καθώς και ότι είναι ενάντια στις αξίες του στρατού.

«Το μήνυμά μου προς τον στρατό είναι σαφές – η άδεια λειτουργίας μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη και μια τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη, ντροπιαστική και επιζήμια για τη φήμη του στρατού», φέρεται να γράφει στην επιστολή του.

Ο αντιστράτηγος Άντριου Χάρισον, ο νέος αρχηγός του βρετανικού στρατού και ο συνταγματάρχης του Συντάγματος Αλεξιπτωτιστών, ανέφεραν σε επιστολή ότι ο στρατηγός Σερ Πάτρικ Σάντερς έχει «προσωρινά χάσει την εμπιστοσύνη» του στο 3ο τάγμα της μονάδας.

«Σήμερα, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου (CGS), Στρατηγός Σερ Πάτρικ Σάντερς, πήρε την απόφαση να αφαιρέσει το 3ο τάγμα από τις δυνάμεις που επρόκειτο να αναπτυχθούν στο Κόσοβο αυτό το καλοκαίρι», γράφουν. Οι 300 στρατιώτες της βρετανικής πολεμικής αεροπορίας θα μετέβαιναν, μαζί με άλλες νατοϊκές δυνάμεις, σε στρατιωτικές βάσεις στο Κόσοβο και τη Βοσνία από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ