Εφημερίδα Κοινωνική

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τις δημοτικές εκλογές του 2019 -Γιάννης Μώραλης: «Τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα καλύτερα»

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τις δημοτικές εκλογές του 2019 -Γιάννης Μώραλης: «Τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα καλύτερα»
03 Ιουνίου 2022

Σε μήνυμά του στο facebook, ο Δήμαρχος Πειραιά, έγραψε:

«Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τις δημοτικές εκλογές του 2019, στις οποίες οι Πειραιώτες, αναγνωρίζοντας εμπράκτως το έργο και την προσπάθειά μας στη διάρκεια της πρώτης μας θητείας, μας εμπιστεύτηκαν ξανά, αυξάνοντας μάλιστα κατά πολύ τα ποσοστά μας.

Σε αυτό το όμορφο ταξίδι, από το 2014 έως σήμερα, έχουμε σχεδιάσει και κάνει πολλά και είμαι ιδιαίτερα περήφανος όταν βλέπω στο πρόσωπο όλο και περισσότερων Πειραιωτών την ικανοποίηση, την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη σε εμάς. Η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια που κάναμε σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους για ολόκληρη τη χώρα, βλέπουμε πως πλέον αποδίδει καρπούς. Ο Πειραιάς έχει αλλάξει, όχι μόνο με τις μεγάλες αναπλάσεις και τα έργα καθημερινότητας, τα οποία είναι εμφανή, αλλά έχει αλλάξει επίσης κατεύθυνση και νοοτροπία. Ο Πειραιάς έχει γίνει πιο εξωστρεφής και έχει αποκτήσει μια πολύ σημαντική αναπτυξιακή δυναμική.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος επίσης που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναπτύξει μια πολύ σημαντική και ουσιαστική συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης, παραγωγικούς και επιστημονικούς, αλλά και για το γεγονός ότι έχουμε επιτύχει ευρύτερες συναινέσεις στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Φυσικά έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε. Φυσικά, έχουν γίνει και λάθη, έχουν υπάρξει και καθυστερήσεις και παραλείψεις.

Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας, με σηκωμένα μανίκια. Έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο χρόνο ως το τέλος της τρέχουσας δημοτικής θητείας, και παράλληλα, οραματιζόμαστε και σχεδιάζουμε ακόμα περισσότερα και ομορφότερα πράγματα για τα επόμενα χρόνια στην πόλη μας. Οφείλουμε να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε το 2014. Και είμαι απολύτως βέβαιος ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα καλύτερα για την πόλη μας και τους ανθρώπους της.»

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ