Εφημερίδα Κοινωνική

Πάλη αστυνομικών-χασισοκαλλιεργητών που «φρόντιζαν» 120 δενδρύλλια

Πάλη αστυνομικών-χασισοκαλλιεργητών που «φρόντιζαν» 120 δενδρύλλια
27 Ιουνίου 2022

Δίπλα στην όχθη ενός ποταμού σε μια αγροτική περιοχή της Ημαθίας είχαν στήσει μια μεγάλη χασισοφυτεία δύο αλλοδαποί, αλλά η πληροφορία για την δραστηριότητά τους έφτασε ως τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας που πήγαν από το Κιλκίς στην περιοχή και τους πέρασαν χειροπέδες μετά από επεισοδιακή επιχείρηση.

Στη θέα των αστυνομικών, ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς αντιστάθηκε σπρώχνοντάς τους και το έβαλε στα πόδια προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη. Όμως, εκείνοι τον καταδίωξαν και πάλεψαν μαζί του, ώσπου να καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν και να του βάλουν χειροπέδες. Αντίθετα, ο συνεργός του δεν προέβαλε αντίσταση όταν εντοπίστηκε να τον περιμένει σε ένα όχημα κοντά στη φυτεία.

Στην παραποτάμια έκταση, οι δυο χασισοκαλλιεργητές καλλιεργούσαν 120 δενδρύλλια κάνναβης ύψους δύο μέτρων, τα οποία ξερίζωσαν οι αστυνομικοί και τα κατέσχεσαν μαζί με σκαπτικά εργαλεία, λιπάσματα και άλλον εξοπλισμό και το όχημα που χρησιμοποιούσαν. Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των δραστών, βρέθηκαν σε αυτό του ενός δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 19,32 γραμμαρίων. Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας που τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, απείθεια, αντίσταση και βία κατά υπαλλήλων, κατά περίπτωση.

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ