Εφημερίδα Κοινωνική

Ασφαλτόστρωση Τσαμαδού: Απάντηση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στις δηλώσεις Ν.Μπελαβίλα

 Breaking News

Ασφαλτόστρωση Τσαμαδού: Απάντηση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στις δηλώσεις Ν.Μπελαβίλα
28 Ιουνίου 2022

Δήλωση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη σχετικά με συνέντευξη του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς για όλους» Νίκου Μπελαβίλα στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4»:

«Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς για όλους» κ. Νίκος  Μπελαβίλας ανέφερε το Σάββατο 25/6 στους δημοσιογράφους Γιάννη Κλάδη και Νίκο Παρασκευά ότι το έργο της ασφαλτόστρωσης στην οδό Τσαμαδού, σύμφωνα με τη δική του άποψη θα παραδοθεί, στην καλύτερη περίπτωση στις 15/8!!!

Το έργο παραδίδεται αύριο 29/6!!!!

Λίγο μετά ανέφερε ότι θα υπάρξει χειρότερη ταλαιπωρία για τους υπόλοιπους εμπόρους της Τσαμαδού, από Ηρώων Πολυτεχνείου έως Γρηγορίου Λαμπράκη, όταν ξεκινήσει αυτό το κομμάτι του έργου.

Τον ενημερώνουμε ότι ποτέ δεν προκηρύχθηκε ούτε φυσικά υπάρχει κάποιο προγραμματισμένο έργο για αυτό το κομμάτι της Τσαμαδού.

Την ίδια άραγε ευστοχία και εγκυρότητα θα έχουν και οι εκτιμήσεις του στα υπόλοιπα θέματα που του τέθηκαν από τους δυο δημοσιογράφους  ή «άνοιξε» ο ίδιος χωρίς κανέναν λόγο, απόδειξη ή πραγματικό στοιχείο;

Προφανώς έχει επηρεαστεί από το προεκλογικό κλίμα που αφορά όμως ενδεχόμενες βουλευτικές εκλογές. Του υπενθυμίζουμε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι σε 16 μήνες!

Για τα θέματα λοιπόν του Δικαστικού Μεγάρου, της ολοκλήρωσης του έργου του Μετρό, το κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος και των κτηρίων της ΧΡΩ.ΠΕΙ. θα τοποθετηθώ  συνολικά στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς η δική μου άποψη δεν είναι ότι επέρχεται καταστροφή και προβλήματα ή ότι δεν υπάρχει στρατήγημα στον Δήμο Πειραιά, αλλά αντιθέτως ότι και στρατηγική υπάρχει -καθώς άλλωστε έχει ήδη αναγνωριστεί – αλλά και ότι οι εξελίξεις είναι ιδιαιτέρως θετικές για την  πόλη.

Τελικός κριτής βέβαια θα είναι και πάλι οι πολίτες στη λήξη και αυτής της δημαρχιακής θητείας».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ