Εφημερίδα Κοινωνική

Του έκαναν τη ζωή κόλαση μέχρι που εξαφανίστηκε – Εκδόθηκε Silver Alert για τον Θύμιο από τον Πύργο

Του έκαναν τη ζωή κόλαση μέχρι που εξαφανίστηκε –  Εκδόθηκε Silver Alert για τον Θύμιο από τον Πύργο
13 Μαΐου 2022

Silver Alert έχει εκδοθεί για τον εντοπισμό του Θύμιου στον Πύργο, του ανθρώπου που κατηγορήθηκε ως serial killer, ενώ έχει μια τραγική ιστορία.

Μέχρι στιγμής, η Αστυνομία δεν έχει εντοπίσει τα ίχνη του 39χρονου που αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη, όταν και εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο Α.Τ. Πύργου, προκειμένου να ζητήσει προστασία από τους ανθρώπους που του έκαναν τη ζωή «κόλαση» – όπως αποδείχθηκε – για ένα story στο Instagram.

Ο 39χρονος, φοράει χειρουργική μάσκα, μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη. Έχει ύψος 1,75, καστανά μάτια και μαλλιά.

Το όνομά του είναι Ευθύμιος Μπουγάς και κατάγεται από την Αγία Βαρβάρα Ηλείας.

SILVERΉταν θύμα bullying, στημένο το σκηνικό με το τσεκούρι

Η είδηση ότι ένας άνδρας στον Πύργο Ηλείας κυκλοφορεί τα ξημερώματα κυνηγώντας πολίτες με πριόνι και ρόπαλο έκανε τον γύρο των ΜΜΕ στο διαδίκτυο. Ωστόσο, η πραγματικότητα απέχει από την ιστορία που κυκλοφόρησε.

Πίσω από την ιστορία του ανθρώπου που αρκετοί έσπευσαν να εμφανίσουν ως μανιακό κρύβονται τραγικά γεγονότα. Γεγονότα που ακόμη κι αν δεν δικαιολογούν την συμπεριφορά του, μαρτυρούν το μέγεθος της τραγωδίας που ο ίδιος βιώνει.

Η τραγική ιστορία

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο 40χρονος Θύμιος, μέχρι το 2008 είχε μια φυσιολογική ζωή όπως όλοι. Τότε, όμως, από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξαν όλα.

Ευρισκόμενος στην Τρίπολη όπου ζούσε και εργαζόταν, είχε ένα τροχαίο με τη μηχανή που οδηγούσε το οποίο εκτός από τα κατάγματα που του επέφερε, τού στέρησε και το μισό του πρόσωπο αφού καταστράφηκε όλη η άνω γνάθος του με αποτέλεσμα έκτοτε να χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να φάει και να μιλήσει.

Έχοντας χάσει τη δουλειά, τους φίλους και το χαμόγελό του, πήρε την απόφαση να μετακομίσει στον Πύργο και να ζήσει με το πολύ μικρό επίδομα που λαμβάνει το οποίο μόλις και μετά βίας αρκεί για την επιβίωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» τόσο από κατοίκους της περιοχής όσο και από αστυνομικές πηγές, στις αρχές Μαϊου ο Θύμιος φαίνεται πως έπεσε για μια ακόμα φορά θύμα μιας τέτοιας επίθεσης. Αυτή ήταν που όπλισε το χέρι του κυνηγώντας νεαρούς στον Πύργο.

Περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρισκόταν και κάνοντας έκκληση για την παροχή βοήθειας, ο Θύμιος μιλώντας στην ΟΡΤ το 2011 βουρκωμένος και με τρεμάμενη φωνή είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να με δει κάποιο παιδάκι ή κάποιος ηλικιωμένος άνθρωπος γιατί θα τρομάξει».

«Θα ήθελα να με πάρει τηλέφωνο ένας γιατρός να με δει και να μου πει τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο» είχε πει ο ίδιος.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ