Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΟΚ: Ακρωτηριασμός 8χρονης σε παιδική χαρά

 Breaking News

ΣΟΚ: Ακρωτηριασμός 8χρονης σε παιδική χαρά
02 Μαΐου 2022

Πέντε ώρες διήρκεσε η χειρουργική επέμβαση συγκόλλησης του δαχτύλου του 8χρονου κοριτσιού, που τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που έπαιζε σε τσουλήθρα παιδικής χαράς στην νέα παραλία της Θεσσαλονίκης. Οι γιατροί του νοσοκομείου Παπαγεωργίου ολοκλήρωσαν την συγκόλληση του μικρού δακτύλου του δεξιού χεριού της 8χρονης. Τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά από την επέμβαση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, τα επόμενα 2-3 24ωρα θα διαπιστωθεί αν η επέμβαση ήταν επιτυχής. «Τα πρώτα δύο 24ωρα είναι κρίσιμα, γιατί δεν ξέρουμε εάν θα λειτουργήσουν τα αγγεία. Θα βλέπουμε και θα προχωράμε, αυτά είναι τα λόγια των γιατρών. Η πρώτη ανταπόκριση ήταν καλή», είπε αρχικά η μητέρα του παιδιού, μιλώντας στο Mega.

Η μητέρα του κοριτσιού περιέγραψε εκείνα τα λεπτά του εφιάλτη, με την 8χρονη να ουρλιάζει: «Είναι σοκαριστικό να βλέπεις ένα παιδάκι, να πάει να παίξει, από τη χαρά του να κάνει κούνια, ξαφνικά να ουρλιάζει «μαμά, μου κόπηκε το δάχτυλο» και να αντικρίζεις ένα κομμένο δάχτυλο… Άλλο να σας το λέω και άλλο να το ζείτε. Κλείνεις τα μάτια και βλέπεις αυτή την εικόνα. Βλέπεις το παιδί σου να ουρλιάζει και να πετάγονται αίματα».

Στη συνέχεια περιέγραψε πώς κινήθηκε μέσα σε όλη της την ταραχή, προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία του κοριτσιού. Για καλή τους τύχη υπήρχε γιατρός στο σημείο και από διπλανό κατάστημα έφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι περαστικοί βοήθησαν στην ανεύρεση του ακρωτηριασμένου μέλους του παιδιού.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ