Εφημερίδα Κοινωνική

Συλλήψεις πέντε ανηλίκων σε συμπλοκή μαθητών – Ανάμεσά τους και συμμαθητές του 14χρονου που αυτοκτόνησε

Συλλήψεις πέντε ανηλίκων σε συμπλοκή μαθητών –  Ανάμεσά τους και συμμαθητές του 14χρονου που αυτοκτόνησε
18 Μαΐου 2022

Στη σύλληψη πέντε ανηλίκων, ηλικίας από 14 έως 16 ετών, έπειτα από συμπλοκή στο Γαλάτσι, προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Το επεισόδιο σημειώθηκε χθες λίγο μετά τις 11:00 μεταξύ μαθητών δυο Γυμνασίων που είχαν πάει εκεί για σχολικό περίπατο, μάλιστα το ένα εξ αυτών ήταν το Γυμνάσιο όπου φοιτούσε ο 14χρονος μαθητής που αφαίρεσε τη ζωή του.

Τα παιδιά ήταν εκεί μετά από απόφαση του σχολείου υπό το βάρος του σοκαριστικού περιστατικού να μην γίνουν μαθήματα και τα παιδιά να πάνε περίπατο.

Μια ομάδα μαθητών ωστόσο για άγνωστη αιτία λογόφερε με άλλη ομάδα, ξεκίνησε καβγάς με γροθιές ενώ κάποιος απείλησε με αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο. Στη συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά δύο ανήλικοι, ένας 14χρονος και ένας 15χρονος.

Πολίτες ειδοποίησαν την Άμεση Δράση που έσπευσε στο σημείο και προχώρησε σε συλλήψεις.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (17-5-2022) εντός του Άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι, κατά τη διάρκεια που στο χώρο βρίσκονταν μαθητές δύο Γυμνασίων, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, πέντε (5) ανήλικοι προσέγγισαν δύο (2) επίσης ανήλικους, αρχικά τους επιτέθηκαν φραστικά και στη συνέχεια με χρήση σωματικής βίας τους τραυμάτισαν ελαφρά.

Επιπρόσθετα, ένας από τους κατηγορουμένους απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο έναν εκ των παθόντων, ενώ έτερος προσπάθησε ανεπιτυχώς να του αφαιρέσει το κινητό του τηλέφωνο.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου επενέβησαν οι καθηγητές συνοδοί των ανωτέρω Σχολείων και απετράπη η κλιμάκωση του επεισοδίου.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γαλατσίου, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ