Εφημερίδα Κοινωνική

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με καλλιτεχνική εκδήλωση στον χώρο του π. ΕΟΜΜΕΧ στον Ταύρο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με καλλιτεχνική εκδήλωση στον χώρο του π. ΕΟΜΜΕΧ στον Ταύρο
10 Μαΐου 2022

Ανακοίνωση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου:

«Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου και η Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου μας καλούν τους συμπολίτες μας να δώσουν μαζικά το παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, στις 19.00, στο χώρο του π. ΕΟΜΜΕΧ στον Ταύρο, Κορυζή και Θράκης.

Συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις ενάντια στην εκποίηση του ακινήτου του ΕΟΜΜΕΧ στον Ταύρο από το ΤΑΙΠΕΔ και υπέρ της παραχώρησής του στο Δήμο μας, την ερχόμενη Τετάρτη συγκεντρωνόμαστε στο χώρο του π. ΕΟΜΜΕΧ σε μία συμβολική κίνηση, στέλνοντας τα μηνύματά μας με καλλιτεχνικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει συναυλία, χορευτικά δρώμενα από τους «Ταυρίωνες», αλλά και μουσικό πρόγραμμα από τη χορωδία του Δημοτικού μας Ωδείου».

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες: «Για άλλη μία φορά, ενωμένοι για έναν σκοπό υπέρ των πολιτών μας και της πόλης μας, διαμαρτυρόμαστε ειρηνικά, με μουσική και χορευτικά δρώμενα, διεκδικώντας τον χώρο του π. ΕΟΜΜΕΧ προκειμένου να αξιοποιηθεί προς όφελος των πολιτών μας και των νέων μας».

Layout 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ