Εφημερίδα Κοινωνική

Ρόδος: «Έτσι με βίασε ο πρώην παίκτης ριάλιτι» – Η κατάθεση της Αγγλίδας στην αστυνομία

Ρόδος: «Έτσι με βίασε ο πρώην παίκτης ριάλιτι» – Η κατάθεση της Αγγλίδας στην αστυνομία
26 Μαΐου 2022

Ποινική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε σήμερα στον πρώην παίκτη πασίγνωστου ριάλιτι και πρώην συμπαρουσιαστή σε γνωστή εκπομπή.

Τον έχει καταγγείλει μία 21χρονη Αγγλίδα που βρίσκεται για διακοπές στη χώρα μας.

Το newpost σας αποκαλύπτει την κατάθεση της νεαρής κοπέλας για τον βιασμό που καταγγέλλει, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

«Στις 23.05.2022 και περί ώρα 19:00 μεταβήκαμε από κοινού με τη φίλη μου στη Λίνδο προκειμένου να γιορτάσουμε τα γενέθλια αυτής. Από την ώρα εκείνη ως και την 23:55 γυρίσαμε διάφορα καταστήματα. Περί ώρα 00 :00 μεταβήκαμε ένα συγκεκριμένο κατάστημα. Εκεί και ενώ βρισκόμασταν εντός του καταστήματος, ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων ταυτότητας άρχισε να παρενοχλεί λεκτικά τη φίλη και σύνοικό μου, προσκαλώντας ταυτόχρονα να πάμε σε άλλο μαγαζί για να συνεχίσουμε εκεί την διασκέδασή μας. Ο άνδρας αυτός ζήτησε από τη φίλη μου να βγούνε έξω από το μαγαζί για πέντε λεπτά και αυτή αρνήθηκε, καθώς του διεμήνυσε ότι έχει σχέση και δεν επιθυμεί κάτι περαιτέρω. Ακολούθως και ενώ απέρριψε την πρότασή του απευθύνθηκε σε μένα, προβαίνοντας στις ίδιες προτάσεις και εγώ με τη σειρά μου προσπαθούσα να τον αποφύγω χωρίς να προβώ σε τυχόν έκνομη ενέργεια σε βάρος του. Ο ίδιος επέμενε να τα πούμε και κατόπιν δέχτηκα να εξέλθω του καταστήματος και πήγαμε σε ένα παρακείμενο δρόμο προκειμένου να συζητήσουμε».

«Φοβήθηκα….»

Η κοπέλα περιγράφει στη συνέχεια τη στιγμή του καταγγελλόμενου βιασμού.

«Εκεί με φίλησε με τη θέλησή μου. Εγώ ήμουν πολύ μεθυσμένη και τον άφησα να με οδηγήσει σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο. Εκεί με φίλησε για λίγο και στη συνέχεια έβαλε με βία τα δάχτυλά του στα γεννητικά μου όργανα. Εκεί φοβήθηκα και αφέθηκα στις ορέξεις του».

Η κοπέλα περιγράφει ότι την ανάγκασε να κάνει στοματικό έρωτα.

«Δεν ήθελα να το κάνω, αναγκάστηκα να το κάνω γιατί αισθάνθηκα από το φόβο μου ότι δεν είχα άλλη επιλογή.

Μετά με τράβηξε πάνω, με γύρισε πλάτη με βία και προέβη σε σεξουαλική πράξη μαζί μου χωρίς προφυλακτικό. Μετά από 15 με 20 δευτερόλεπτα εγώ γύρισα και του εξέφρασα την επιθυμία μου να φύγω επειδή φοβήθηκα και να πάω στη φίλη μου.

Στην αρχή δεν με άφηνε να φύγω αλλά αργότερα όταν είδε ότι δεν ικανοποιούσα τις ορέξεις του με άφησε να φύγω.»

Η κοπέλα περιγράφει ότι έφυγε πανικοβλημένη και μέσα στα κλάματα για να πάει στην παρέα της.

«Υπήρχαν διάφοροι στο χωριό της Λίνδου που μου προσέφεραν τη βοήθεια τους όπως νερό. Στη συνέχεια πήραμε ταξί και πήγαμε στο δωμάτιο που διαμένουμε. Κατευθείαν πήγα να κάνω μπάνιο γιατί ένιωθα βρώμικη λόγω του περιστατικού, διότι είχα σεξουαλική επαφή μόνο με έναν σύντροφο. Την ώρα που έκανα μπάνιο άρχισα να πληγώνω τα χέρια μου με ξυραφάκι καθώς είμαι καθολική, πολύ θρησκευόμενη και μπήκε στο μπάνιο η φίλη μου και με σταμάτησε».

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ