Εφημερίδα Κοινωνική

Προκαταρκτική εξέταση για τον εκφοβισμό και τον ξυλοδαρμό του 11χρονου μαθητή στον Εύοσμο

Προκαταρκτική εξέταση για τον εκφοβισμό και τον ξυλοδαρμό του 11χρονου μαθητή στον Εύοσμο
25 Μαΐου 2022

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σχετικά με την καταγγελία ενός πατέρα ότι ο 11χρονος γιος πέφτει θύμα εκφοβισμού και ξυλοδαρμού, μέσα στο σχολείο του, στην περιοχή του Ευόσμου. Σήμερα μάλιστα δέχτηκε την τελευταία επίθεση μέσα στο δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης μετά την έγγραφη καταγγελία του πατέρα του.

Το ζητούμενο είναι να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται τα εξής αδικήματα:

Της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, για περιστατικά τα οποία δεν έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία και για υπόθαλψη εγκληματία σχετικά με τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που δέχτηκαν σχετικές καταγγελίες και φέρονται ότι δεν έκαναν τίποτα.

Τι καταγγέλλει ο πατέρας του 11χρονου

Ο πατέρας του 11χρονου καταγγέλλει ότι ο γιος του καθημερινά δέχεται επιθέσεις, εκφοβισμό και ξυλοδαρμό από ομάδα περίπου δέκα ατόμων οι οποίοι είναι συνομήλικοι και συμμαθητές με το παιδί του.

Ο ίδιος τονίζει ότι έχει απευθυνθεί πολλές φορές στη διεύθυνση του σχολείου και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, χωρίς ποτέ να πάρουν θέση για να προφυλάξουν το παιδί. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση αυτή κρατάει δυόμιση χρόνια και κανείς δεν κάνει τίποτα.

Τα παραπάνω περιστατικά φέρονται ότι διαδραματίζονται σε δημοτικό σχολείο του Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

«Αν ξαναμιλήσεις θα σε ξαναχτυπήσουμε»

Σήμερα ο μαθητής, όπως αποκαλύπτει το MEGA δέχτηκε την τελευταία επίθεση μέσα στο δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης μετά την έγγραφη καταγγελία του πατέρα του, με τους τραμπούκους να του λένε ότι αν ξαναμιλήσει θα τον χτυπήσουν πάλι.

Όπως υποστηρίζει ο πατέρας του μαθητή αλλά και ο ίδιος ο 11χρονος, τα περιστατικά κακοποίησης γίνονται υπό το βλέμμα των δασκάλων, ωστόσο κανείς δεν κάνει τίποτα για να τα αποτρέψει, με το μικρό αγόρι να περνά έναν Γολγοθά τα τελευταία 2,5 χρόνια, όπως περιέγραψε ο ίδιος.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ