Εφημερίδα Κοινωνική

Κηφισιά – Απίστευτο μα 100% ελληνικό: Πολίτες «δανείστηκαν» περιπολικό και έκαναν βόλτες!

Κηφισιά – Απίστευτο μα 100% ελληνικό: Πολίτες «δανείστηκαν» περιπολικό και έκαναν βόλτες!
25 Μαΐου 2022

Σάλο καθώς και αγωνία προκάλεσαν βόλτες αγνώστων με… περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας, σε δρόμους της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυφύλακας φρουρός σε πρόσωπο που κατοικεί στην περιοχή, είδε το «περιπολικό φάντασμα» να κινείται στα στενά, μία με πολύ χαμηλή ταχύτητα και μια αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Αμέσως ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων και άρχισε μια πρώτη έρευνα για τα οχήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής που είχαν υπηρεσία εκείνη την ώρα.

Όπως ήταν φυσικό ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική και ξεκίνησαν αναζητήσεις για το ύποπτο όχημα, το οποίο όμως είχε, κυριολεκτικά, χαθεί από προσώπου γης. Η αγωνία άρχισε να κορυφώνεται μέχρι που μία ώρα αργότερα το μυστήριο λύθηκε.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε η ΕΛ.ΑΣ., η οποία ανέφερε πως πράγματι πρόκειται για υπηρεσιακό όχημα το οποίο είχε μεταφερθεί σε συνεργείο για επισκευή, τονίζοντας μάλιστα πως έχει διαταχθεί διοικητική διερεύνηση για την υπόθεση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σχετικά με βιντεοληπτικό υλικό που αναπαράγεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στο οποίο εμφαίνονται δύο άτομα με πολιτική περιβολή να επιβαίνουν σε όχημα με υπηρεσιακό χρωματισμό της Ελληνικής Αστυνομίας, γνωρίζεται ότι πρόκειται για υπηρεσιακό όχημα το οποίο είχε μεταφερθεί για επισκευή σε ιδιωτικό συνεργείο.

Για το περιστατικό διενεργήθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, προανάκριση και το σχετικό συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα διετάχθη και η διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης.

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ