Εφημερίδα Κοινωνική

Athens Fighting Championship: Ήρθε η μεγάλη στιγμή να θαυμάσουμε από κοντά τους Πουλίκο και Παύλο Τσαγκράκο

Athens Fighting Championship: Ήρθε η μεγάλη στιγμή να θαυμάσουμε από κοντά τους Πουλίκο και Παύλο Τσαγκράκο
30 Μαΐου 2022

Στο Ολυμπιακό Γήπεδο Tae Kwon Do θα διεξαχθεί η πρώτη επαγγελματική παγκόσμια οργάνωση μαχητικών σπορ, Athens Fighting Championship, στις 03/06/22. Στη διοργάνωση συμμετέχουν σημαντικά ονόματα του χώρου, μεταξύ των οποίων, ο Πουλίκος Τσαγκράκος και ο Παύλος Τσαγκράκος.

Πρόκειται για δυο πολύ δυνατούς αθλητές, που μας έχουν κάνει περήφανους με τις επιδόσεις τους. Να σημειωθεί ότι Tsagkrakos Boxing Academy έχει έδρα στο Θεμιστόκλειο Στάδιο του Πειραιά ενώ δραστηριοποιούνται επίσης στην Αρεόπολη Μάνης και στη Σπάρτη. Ιδιαίτερα αναφορά αξίζει στον προπονητή Γιώργο Τσαγκράκο, έναν άνθρωπο που έχει σημαδέψει με την παρουσία του την ιστορία του αθλήματος και έχει μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του και στις επόμενες γενιές.

Το σωματείο, με ρίζες από τη Μάνη, εδώ και χρόνια είναι σημείο αναφοράς για όλες τις ηλικίες παιδιών που θέλουν να έρθουν σε επαφή με το άθλημα και όπως βλέπετε… βγάζει πρωταθλητές!

Αυτούς λοιπόν θα δούμε  και θα θαυμάσουμε στο Athens Fighting Championship.

τσαγκρακοι

Μια διοργάνωση στα πρότυπα οργανώσεων του εξωτερικού που θα περιλαμβάνει αγώνες πυγμαχίας, kick boxing και μεικτών πολεμικών τεχνών στο ίδιο event, με τους καλύτερους Έλληνες πρωταθλητές και αθλητές από όλο τον κόσμο.

Εκτός από τους Πουλίκο και Παύλο Τσαγκράκο, μερικά από τα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν στην φανταστική βραδιά των πολεμικών τεχνών είναι τα παρακάτω: Συμεωνίδης, Άγγελος Μαρτίνος , Αθανασίου Πέτρος, Στάθης Αντωνάς, Στέφανος Μπαγλατσάκος, Μουμτζής Αλέξανδρος, Μάκης Σιούτης , Roman Kurashvili, Hunter Mohamed Ali και Γρηγόρης Νικολόπουλος. Μην το χάσετε! Το event θα προβληθεί αποκλειστικά στην Cosmote Tv, ενώ εισιτήρια θα διατίθενται και στους χώρους του Tae Kwon Do.

 

 

 

 

τσαγκ ΜΕΣΑ


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ