Εφημερίδα Κοινωνική

Αντώνης Καρπούζας: «Όλα κατ” ευχήν για την ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ!»

Αντώνης Καρπούζας: «Όλα κατ” ευχήν για την ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ!»
18 Μαΐου 2022

Σε πρόσφατη επικοινωνία που είχαμε με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ Αντώνη Καρπούζα, μας διαβεβαίωσε ότι τα πάντα στον ιστορικό σύλλογο λειτουργούν «ρολόι» και πηγαίνουν έτσι ακριβώς όπως ήταν προγραμματισμένα από την αρχή της σεζόν! Να τι μας είπε συγκεκριμένα:

«Βρισκόμαστε σε μια χρονική συγκυρία που όλα πάνε κατ” ευχήν για τον σύλλογο! Είμαστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων μας, βρισκόμαστε στην κορυφή του ομίλου μας των μπαράζ ανόδου στην Γ” εθνική κατηγορία, και προσωπικά πιστεύω ότι κατά 90% έχουμε ανέβει. Βέβαια, παραμένουμε προσγειωμένοι με «χαμηλά την μπάλα» και περιμένουμε υπομονετικά την μαθηματική άνοδο της ομάδας…

Τα δύο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της ΑΕΜ σε Κόρινθο και Άργος έδειξαν πολλά για το «μέταλλο» και τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας. Ο προπονητής μας Σωτήρης Τζουμερκιώτης έχει ετοιμάσει την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο και φρόντισε να είναι 100% έτοιμη στα μπαράζ! Από την άλλη και η Διοίκηση έκανε πράξη ότι υποσχέθηκε στην αρχή της σεζόν. Ο κύριος Φαναρίτης έχει τους πάντες και τα πάντα οικονομικά τακτοποιημένα, και δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα και τίποτα που να εμποδίζει την πορεία της ΑΕΜ προς τον τελικό θρίαμβο! Ειδική μνεία θέλω να κάνω και για τον κόσμο της ομάδας που μας στήριξε και μας στηρίζει στα δύσκολα, και ακολουθεί παντού την ομάδα τώρα στα μπαράζ. Νομίζω είναι θέμα χρόνου να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο και το ίδιο εύχομαι και στην άλλη ομάδα του Πειραιά που έχει αυτόν τον στόχο, την ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΝΤΙΩΝ…»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ