Εφημερίδα Κοινωνική

Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο γυναικοκτόνος της Θεσσαλονίκης

Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο γυναικοκτόνος της Θεσσαλονίκης
19 Μαΐου 2022

Τέλος στη ζωή του μέσα στη φυλακή έβαλε χθες ο 48χρονος γυναικοκτόνος που είχε δολοφονήσει την εν διαστάσει σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη.

Ηταν η ένατη γυναικοκτονία από τις αρχές του χρόνου, με θύμα μια 56χρονη από τη Γεωργία που εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη ως οικιακή βοηθός και ζούσε στη χώρα τα τελευταία είκοσι χρόνια και η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μετά από πολλαπλές μαχαιριές από το χέρι του θύματος.

Ο δράστης, κατά τη διαφυγή του από το σπίτι του θύματος, είχε προσπαθήσει να καταστρέψει την ταυτότητα του θύματος, ένα έγγραφό του και ένα κινητό τηλέφωνο, βάζοντάς τους φωτιά. Εντοπίστηκε εφτά ώρες αργότερα στο παραλιακό μέτωπο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη από περιοίκους, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Ισχυρίστηκε πως διέπραξε το έγκλημα επειδή το θύμα τού ζήτησε να χωρίσουν.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βία κατά υπαλλήλων, δήλωση ψευδών στοιχείων και φθορά σε πράγματα με φωτιά. Είχε πάρει προθεσμία μέχρι σήμερα για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ