Εφημερίδα Κοινωνική

Ταύρος: 2.300.000€ για το ΚΑΠΗ

Ταύρος: 2.300.000€ για το ΚΑΠΗ
15 Απριλίου 2022

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου ενέταξε στην ΟΧΕ Αθήνας και την ολοκλήρωση του έργου του ΚΑΠΗ στην Δ.Ε. Ταύρου, αξίας 2.300.000€. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με τη Νομική Υπηρεσία έχουν ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες, τις μελέτες και την έκδοση οικοδομικής άδειας και το έργο σύντομα θα δημοπρατηθεί. Ένα υπερσύγχρονο κτίριο κοινωνικής ωφέλειας με όλες τις προδιαγραφές για άτομα τρίτης ηλικίας, ΑΜΕΑ κλπ.

Μετά την ένταξη στην ΟΧΕ Αθήνας της ενεργειακής αναβάθμισης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου, προϋπολογισμού 250.000€ και του συγκροτήματος του Γυμνασίου – Λυκείου, προϋπολογισμού 851.000€, ένα ακόμη έργο έρχεται να προστεθεί στις επιτυχίες της Δημοτικής Αρχής προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Το κτίριο του ΚΑΠΗ του Ταύρου για το οποίο πετύχαμε χρηματοδότηση 2,3 εκ.ευρώ θα αποτελέσει ένα σύγχρονο κοινωνικό κέντρο όπου συμπολίτες μας θα απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις που τους αρμόζει μαζί με ιατρικές και άλλες φροντίδες που θα τους παρέχονται.

Να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Κώστα Μπακογιάννη, και τους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία που έχουμε για την υλοποίηση της ΟΧΕ Αθήνας.

Με συνέπεια υλοποιούμε το έργο μας, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ