Εφημερίδα Κοινωνική

Μια εξαιρετικά ταλαντούχα νέα γενιά στον φετινό ΗΦΑΙΣΤΟ!

Μια εξαιρετικά ταλαντούχα νέα γενιά στον φετινό ΗΦΑΙΣΤΟ!
07 Απριλίου 2022

Είχαμε συνηθίσει για πολλά χρόνια τον ΗΦΑΙΣΤΟ να χρησιμοποιεί έμπειρους ποδοσφαιριστές που σπάνια έπαιζαν στην ομάδα παραπάνω από μία δύο χρονιές και η ομάδα να αλλάζει κάθε χρόνο. Φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει! Ο προπονητής Γιώργος Νίκου που έχει ιδιαίτερο μεράκι με τις ακαδημίες και τα νέα παιδιά, έχει προωθήσει πολλά «φυντάνια» από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν…

Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα νεαρών ταλαντούχων παικτών που έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής φέτος, είναι ο αριστερός μπακ χαφ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ και ο αμυντικός μέσος ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΝΝΙΚΟΣ. Και οι δύο είναι γεννηθέντες το 2006 και έχουν δικαιώσει απόλυτα τον προπονητή τους για την απόφασή του να τους «ρίξει στα βαθιά»! Πραγματοποιούν μεστές εμφανίσεις, έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στο πολύ καλό πρόσωπο του φετινού ΗΦΑΙΣΤΟΥ και όλα δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει!

Να σημειώσουμε ότι ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας των play out του τρίτου ομίλου της Α” κατηγορίας, και το Σάββατο υποδέχεται στο γήπεδο του Ρέντη τον ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 17:30. Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ έχει 29 βαθμούς, ο ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 23, και η διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού βρίσκεται στους 26 βαθμούς, ενώ επτά ομάδες μάχονται να αποφύγουν τις δύο τελευταίες θέσεις!

Πάντως, τόσο ο Μάρκος Ζαννίκος, όσο και ο Παντελής Φιλιππίδης, αλλά και όλα τα υπόλοιπα νεαρά παιδιά της ομάδας, είναι αποφασισμένα να οδηγήσουν φέτος τον ΗΦΑΙΣΤΟ στο ασφαλές λιμάνι της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία!


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ