Εφημερίδα Κοινωνική

Η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων υποδέχτηκε στην Ύδρα τον Πρόεδρο της Γερουσίας του Καναδά και την ακολουθία του

Η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων υποδέχτηκε στην Ύδρα τον Πρόεδρο της Γερουσίας του Καναδά και την ακολουθία του
14 Απριλίου 2022

Στην Ύδρα παρευρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κα. Βασιλική Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη στις 12 Απριλίου 2022 με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Καναδικής Γερουσίας , κ. George Furey ,των Γερουσιαστών κ.κ Raymonde Saint-Germain, Leo Housakos, Tony Loffreda ,του Πρέσβη του Καναδά στην Ελλάδα , κ. Mark Allen,του Συμβούλου της Πρεσβείας του Καναδά στην Ελλάδα, κ. Walter Bernyck,του Εμπορικού Ακολούθου της Πρεσβείας του Καναδά στην Ελλάδα, κ. Neil Swain ,του Διευθυντή Γραφείου κ. Προέδρου , κ. Vince MacNeil και της Γραμματέως της Αντιπροσωπείας, κ. Catherine Cuerrier

Στα πλαίσια της επίσκεψής τους στην ιστορική Ύδρα, ξεναγήθηκαν στην Οικία του Π. Κουντουριώτη καθώς και στη Σχολή Καλών Τεχνών. Μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Πρόεδρο, τους Γερουσιαστές και τον Πρέσβη για τα έργα που υλοποιούνται και προγραμματίζονται για το νησί από την Περιφέρεια Αττικής. Επίσης συζητήθηκε η πρόθεση για δημιουργία υποδομών στο νησί που θα ενισχύσουν τόσο την τουριστική ανάπτυξη όσο και την τοπική κοινωνία.

Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει τις άοκνες προσπάθειες ώστε τα νησιά της να αποκτήσουν τη διεθνή αναγνώριση που τους αξίζει . Κάθε προσπάθεια μας προσβλέπει στα νησιά να εδραιωθεί ο θεματικός τουρισμός μέσα από την προβολή του φυσικού και πολιτιστικού τους πλούτου.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ