Εφημερίδα Κοινωνική

Απίστευτο: Οδηγούσε ανάποδα στον ΒΟΑΚ για ώρες

 Breaking News

Απίστευτο: Οδηγούσε ανάποδα στον ΒΟΑΚ για ώρες
26 Απριλίου 2022

Σκηνές τρόμου βίωσαν το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) δεκάδες οδηγοί, οι οποίοι αντίκρισαν ένα αυτοκίνητο να κινείται ανάποδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από το τιμόνι καθόταν μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας, η οποία λίγο έλειψε να προκαλέσει ιδιαίτερα δυσάρεστες καταστάσεις σε έναν αυτοκινητόδρομο όπου υπάρχουν υψηλά όρια ταχύτητας. Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες από το συμβάν, τις οποίες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Γιάννης Λιονάκης, πρόεδρος του Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α. (Εθελοντικός Συλλόγος Πρόληψης Τροχαίων).

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ένα μαύρο αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο για ώρες ανάποδα, σε απόσταση αναπνοής από τα αντίθετα διερχόμενα αυτοκίνητα του ίδιου ρεύματος κυκλοφορίας.

Το ευτύχημα ήταν ότι δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα, μιας και οι οδηγοί κατάφεραν να εντοπίσουν έγκαιρα το αυτοκίνητο – χάρος, παρά το αρχικό σοκ που υπέστησαν στη θέα του. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το πρώτο που σημειώνεται σε οδικό άξονα της ελληνικής επικρατείας.

Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από το τραγικό τέλος που βρήκε το 2018 ένας οδηγός ΙΧ που οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με 175 χιλιόμετρα, από το Βελεστίνο μέχρι τα διόδια της Τραγάνας.

Ο επίλογος είχε γραφτεί στα διόδια της Τραγάνας όταν ο οδηγός δεν σταμάτησε και καρφώθηκε με σφοδρότητα πάνω σε περιπολικά που είχαν στήσει μπλόκο.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ