Εφημερίδα Κοινωνική

Βαγγέλης Μαρινάκης για τα γενέθλια του Ολυμπιακού: «Θα τον γιγαντώνουμε καθημερινά»

Βαγγέλης Μαρινάκης για τα γενέθλια του Ολυμπιακού: «Θα τον γιγαντώνουμε καθημερινά»
10 Μαρτίου 2022

Ο Ολυμπιακός γίνεται σήμερα 97 ετών και ο ηγέτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε το δικό του μήνυμα για τα γενέθλια του συλλόγου.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, που μέσα σε μια δεκαετία γιγάντωσε τον Ολυμπιακό σε ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνη, ευχήθηκε «χρόνια πολλά» με προσωπική του δήλωση και τονίζει ότι η κορυφαία ελληνική ομάδα θα μεγαλώνει καθημερινά.

Ακόμη ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρεται στην υπερηφάνεια της σημαίας των Πειραιωτών, στα όσα έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, αλλά και στην καταξίωση του συλλόγου στην ελίτ της Ευρώπης, αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους πολυαθλητικούς συλλόγους.

Αναλυτικά το μήνυμα του ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Πέρασαν 97 χρόνια από τότε που το λευκό και το κόκκινο, τα χρώματα της αγνότητας και του πάθους, χρωμάτισαν την πιο όμορφη αθλητική ιστορία.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ έγινε σύνδεσμος εκατομμυρίων ανθρώπων και σημαία υπερηφάνειας για τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου, για τους νικητές της ζωής.

Γίγαντες των σπορ, γέμισαν με χρυσές σελίδες το βιβλίο της Ιστορίας και η δύναμη και το πάθος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έγινε τρόπος ζωής.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ανήκει πλέον στην ελίτ των Ευρωπαϊκών πολυαθλητικών Συλλόγων και όλοι μαζί, ο καθένας από το μετερίζι του, θα τον γιγαντώνουμε καθημερινά.

Σας διαβεβαιώνω ότι καθημερινά , με όραμα, με πάθος, με σκληρή δουλειά θα υψώνουμε την Ερυθρόλευκη στους υψηλότερους ιστούς.

Χρόνια πολλά μεγάλη μας αγάπη.

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ