Εφημερίδα Κοινωνική

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΠ

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΠ
24 Μαρτίου 2022

Ευχάριστα νέα από την Ένωση Πειραιά, η οποία ανήγγειλε χθες ότι ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΠ ανάμεσα στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ και την ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΝΤΙΩΝ θα διεξαχθεί στο Στάδιο Καραϊσκάκη! Ιδού η ανακοίνωση της Ένωσης Πειραιά:

«Στο Στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ» την Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρα 16.30 θα πραγματοποιηθεί ο φετινός του Τελικός Αγώνας του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ μεταξύ των ομάδων «Α.Ο.ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ».

Είναι η μόνη διαθέσιμη ημερομηνία, αφού και οι δύο φιναλίστ διεκδικούν το πρωτάθλημα κι ενδεχομένως στην συνέχεια σε αγώνες μπαράζ την άνοδο σε Γ΄ Εθνική & Superleague 2.

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κι ο πρόεδρος κ. Ι. Σπάθας, θέλουν ευχαριστήσουν θερμά την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, την «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.» τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Βασίλη Βασιλειάδη που παρά τις αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας σε Πρωτάθλημα & Κύπελλο Ελλάδος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα μας για τη διάθεση του Σταδίου για να διεξαχθεί μετά από 2 χρόνια και πάλι ο Τελικός στο κορυφαίο γήπεδο της χώρας»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ