Εφημερίδα Κοινωνική

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αποκαλύπτεται στη δικογραφία – Τα ανεξήγητα συμπτώματα στην Τζωρτζίνα ξεκίνησαν 20 ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας!

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αποκαλύπτεται στη δικογραφία – Τα ανεξήγητα συμπτώματα στην Τζωρτζίνα ξεκίνησαν 20 ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας!
31 Μαρτίου 2022

Συγκλονιστικά στοιχεία που συμπληρώνουν καρέ – καρέ το παζλ του θανάτου τις 9χρονης Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» στις 29 Ιανουαρίου 2022 αποτυπώνονται στην ογκώδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.

Κεντρικό πρόσωπο της πρωτοφανούς αυτής εγκληματικής ενέργειας είναι η 33χρονη μητέρα του μικρού κοριτσιού, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία πλέον διώκεται ποινικά για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της κόρης της και τη Δευτέρα απολογείται ενώπιον της 18ης ανακρίτριας για το αδίκημα αυτό.

Σήμερα, μάλιστα η 33χρονη οδηγήθηκε, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Αμίλητη και έχοντας σκυμμένο το κεφάλι πέρασε πρώτα την πόρτα του εισαγγελικού γραφείου και κατόπιν της ανακρίτριας, από την οποία και έλαβε τη προθεσμία για να προετοιμαστεί. Κόσμος που βρισκόταν στα δικαστήρια της φώναζε: «Ομολόγησε να λυτρωθείς σκύλα», «Γιατί το έκανες;», «Λιθοβολισμός μέχρι τέλους», «Ντροπή σου».

Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία – η οποία είναι περίπου δύο κούτες – αποτυπώνονται αναλυτικά στο διαβιβαστικό έγγραφο των αστυνομικών αρχών και πραγματικά συγκλονίζουν. Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου κάθε φορά που συνόδευε την κόρη της σε δημόσιο νοσοκομείο ζητούσε πάντα ένα μονόκλινο δωμάτιο και ρωτούσε αν υπάρχουν κάμερες σε αυτό δήθεν για να γνωρίζει αν μπορεί να αφήνει με ασφάλεια τα πράγματά της, χωρίς να κινδυνεύει από κλοπές.

Διαβάστε ακόμη: Πότε θα μιλήσει ο Μάνος Δασκαλάκης για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τι δηλώνει ο δικηγόρος του

Το παιδί, σύμφωνα με τη δικογραφία, από τον Απρίλιο του 2021 έως και την ημέρα που κατέληξε στις 29 Ιανουαρίου του 2022 παρουσίασε εννέα επεισόδια, τα οποία ήταν αιφνίδια και δεν υπήρχε για αυτά κάποια ιατρική εξήγηση. Όλα έλαβαν χώρα σε δημόσια νοσοκομεία – και όχι σε θαλάμους ΜΕΘ – και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και σε δημόσιο νοσοκομείο των Πατρών. Αυτό όμως που συγκλονίζει είναι ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου μια ημέρα πριν καταλήξει η κόρη της είπε στους γιατρούς: «Αυτά τα επεισόδια που είδατε δεν είναι τίποτα. Το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμα». Μάλιστα, τους είχε ενημερώσει ότι γνωρίζει να χορηγεί τα φάρμακα στο παιδί μέσω γαστροστομίας!

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ