Εφημερίδα Κοινωνική

Πήραν 800.000 ευρώ λύτρα οι απαγωγείς του Κυπαρίσση – «Είναι καλά, του είχαν ξυρίσει το κεφάλι» λέει ο πατέρας του

Πήραν 800.000 ευρώ λύτρα οι απαγωγείς του Κυπαρίσση – «Είναι καλά, του είχαν ξυρίσει το κεφάλι» λέει ο πατέρας του
04 Μαρτίου 2022

Το θρίλερ του Γιώργου Κυπαρίσση τελείωσε σήμερα, 4 Μαρτίου, όταν οι απαγωγείς του τον άφησαν ελεύθερο στην οδό Τατοΐου, λίγο αφότου η οικογένεια του κατέβαλε 800.000 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας που διαθέτει καταστήματα ανταλλακτικών ειδών αυτοκινήτων, είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο Ντράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τον άφησαν οι απαγωγείς, εκείνος πήρε ταξί αφού οι απαγωγείς, του έδωσαν κάποια χρήματα για να έχει να το πληρώσει. Ο απαχθείς βρίσκεται στη ΓΑΔΑ για να εξεταστεί απο τους αρμόδιους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών και θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση της υπόθεσης, δηλαδή η εξιχνίαση προκειμένου οι αρχές να φθάσουν στους απαγωγείς του.

Ο πατέρας του Γιώργου Κυπαρίσση μίλησε στο protothema.gr για την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε ο γιος του. «Μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι θα έρθει, κατεβήκαμε κάτω στην είσοδο και μετά από μισή ώρα περίπου εμφανίστηκε, ήρθε με αγκάλιασε το παιδί, μιλήσαμε λίγο, αλλά είχε έρθει με την αστυνομία και έφυγαν πήγαν στη ΓΑΔΑ. Εξωτερικά φαινόταν καλά, τον είχαν ξυρίσει και στο κεφάλι και σε όλο το σώμα», δήλωσε ο ίδιος.

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ