Εφημερίδα Κοινωνική

Τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες χωρίς αναστολή η πρώτη ποινή για τον 23χρονο

Τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες χωρίς αναστολή η πρώτη ποινή για τον 23χρονο
03 Φεβρουαρίου 2022

Εκδικάστηκε στο Αυτόφωρο η δεύτερη δικογραφία σε βάρος του 23χρονου φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, η οποία αφορούσα στα ευρήματα που εντοπίστηκαν στον σύνδεσμο φιλάθλων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στον συγκεκριμένο χώρο (που βρίσκεται σε ημιώροφο πολυκατοικίας και ήταν κλειδωμένος κατά την άφιξη της αστυνομίας) κατασχέθηκαν – μεταξύ άλλων – αναδιπλούμενοι σουγιάδες, κράνη, βεγγαλικά χειρός, κροτίδες, διάφορα εργαλεία (όπως φτυάρια, σφυριά), δικράνια, μεταλλικοί σωλήνες και ξύλινα ρόπαλα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το GRTimes, επειδή στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκαν κλειδιά του συγκεκριμένου συνδέσμου με τα οποία οι αστυνομικοί εισήλθαν στον χώρο, σχηματίστηκε δεύτερη δικογραφία εις βάρος του, εκτός απ’ αυτή που αφορά το έγκλημα με θύμα τον 19χρονο και τους δύο φίλους του.

«Είχα κλειδιά, ήταν μια μέρα στο χώρο και τα πήρα. Δεν ξέρω ποιοι άλλοι έχουν πρόσβαση στο χώρο ούτε ποιοι έχουν κλειδιά» είπε ο 23χρονος, αλβανικής καταγωγής, στην απολογία του, αρνούμενος οποιαδήποτε σχέση με τα ευρήματα.

Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για πέντε πράξεις και συγκεκριμένα: λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια, κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη, κατοχή κροτίδων, παράνομη οπλοκατοχή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ