Εφημερίδα Κοινωνική

Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με τον νέο Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά κ. Τ. Μαρκαριάν

Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με τον νέο Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά κ. Τ. Μαρκαριάν
10 Φεβρουαρίου 2022

Σε ιδιαίτερα φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα ήταν η διαδικτυακή συνάντηση που πραγματοποίησαν χθες Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος Θ. Καπράλος και τα μέλη του Προεδρείου του ΕΣΠ με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά κ. Τ. Μαρκαριάν.

Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του νέου Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Δημοτικής Αστυνομίας, προκειμένου να του γνωστοποιηθούν τα προβλήματα που δυσχεραίνουν την λειτουργία των πειραϊκών επιχειρήσεων και αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Πιο αναλυτικά, τέθηκαν υπόψη του κ. Τ. Μαρκαριάν θέματα όπως το διαχρονικό πρόβλημα του παρεμπορίου, η αναγκαιότητα αστυνόμευσης των χώρων φορτοεκφόρτωσης, η ελεγχόμενη στάθμευση, τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, η κατάληψη κοινόχρηστων χώρων, το πρόβλημα των αστέγων, ενώ επισημάνθηκε η αναγκαιότητα ενίσχυσης της Δημοτικής Αστυνομίας με ανθρώπινο δυναμικό.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ