Εφημερίδα Κοινωνική

Σεμινάριο εκπαίδευσης και επανεκπαίδευσης χρήσης απινιδωτών σε εργαζόμενους του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Σεμινάριο εκπαίδευσης και επανεκπαίδευσης χρήσης απινιδωτών σε εργαζόμενους του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου
11 Φεβρουαρίου 2022

Σεμινάριο εκπαίδευσης και επανεκπαίδευσης των εργαζόμενων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για τη χρήση απινιδωτών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου.

Το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Μοσχάτου-Ταύρου, Δημήτρης Ζώταλης, Γιώργος Φελλάς, Βασίλης Γρούμπας και Κατερίνα Καρύδη.

apin-2Το σεμινάριο έγινε για 20 εργαζόμενους του Δήμου, όλων των υπηρεσιών. Η εκπαίδευση νέων χειριστών και η επανεκπαίδευση των υπολοίπων κρίνεται αναγκαία, προκειμένου να επικαιροποιείται η γνώση των εργαζόμενων για την χρήση των απινιδωτών, τους οποίους έχει ήδη προμηθευτεί ο Δήμος και λειτουργούν στα δημοτικά κτίρια.

Τα σεμινάρια θα συνεχιστούν με τους υπεύθυνους των αθλητικών σωματείων της πόλης, που έχουν οριστεί, ύστερα από επιστολή του Τομέα Αθλητισμού του Δήμου προς αυτά.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Συνεχίζουμε την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας με κάθε τρόπο. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε προμηθευτεί απινιδωτές, όπως ήδη γνωρίζετε και προβαίνουμε περιοδικά σε επανεκπαίδευση των εργαζομένων, καθώς και σε εκπαίδευση νέων χειριστών. Για εμάς, η υγεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ