Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ 1-0 / Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΠ!

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ 1-0 / Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΠ!
16 Φεβρουαρίου 2022

Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΠ!

Στιγμιότυπα του αγώνα, όπως τα είδαμε από το γήπεδο…

«Με την εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ στο γήπεδο της Νίκαιας να καλύψουμε το μεγάλο παιχνίδι της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ εναντίον του ΕΘΝΙΚΟΥ για μια θέση στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΠ! Οι ομάδες προετοιμάζονται και θα παραταχθούν με τις παρακάτω συνθέσεις:
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης):
Μακρυωνίτης, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος, Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης, Μακρυγιάννης, Κρητικός, Ποτουρίδης, Νομικός
 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πέτρος Δημητρίου):
Κούμπουλα, Νταούλια, Παππαγελής, Παπαγεωργίου, Αποστόλου, Χαρίτος, Ζαχαράκης, Ντάφλας, Κώστας, Λύγκος,  Βάντερσον.
Στον πάγκο είναι ακόμα για τους γηπεδούχους οι Μακρίδης, Τσουκαλάς, Ραχήμ, Χαλκίδης, Κυριαζής, Θεοδωρακόπουλος, Αλευρής, Αλάϊν, Όμο Σουλαΐμοφ και για τους φιλοξενούμενους οι Δώδας, Παντελίδης, Νικολόπουλος, Μουζάκης, Κοντογεώργης, Ζωγραφάκης, Γιαννόπουλος, Ντα Σίλβα, Σάμιος…»
«Ο μεγάλος αγώνας ανάμεσα στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ και τον ΕΘΝΙΚΟ ξεκίνησε!
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πέτρος Λεμπέσης με βοηθούς τον Παύλο Παπαδόπουλο και τον Ιορδάνη Καράκελλε…»
 
«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ ημίχρονο 0-0
Μοναδική καλή ευκαιρία ένα σουτ του Ντάφλα έξω από την περιοχή στο 31′ για τους φιλοξενούμενους που έφυγε μόλις άουτ! Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι έχει ρυθμό αλλά λείπουν οι καλές φάσεις. Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ έχει τον έλεγχο, αλλά ο ΕΘΝΙΚΟΣ είναι πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις…»
 
«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ 1-0 στο 58′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του νεοεισελθόντα Αντώνη Κυριαζή! Ο σκόρερ είχε ανατραπεί προηγουμένως από τον τερματοφύλακα Κούμπουλα…»
 
«Τελικό ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ 1-0 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντώνη Κυριαζή (φωτο). Στον τελικό οι βυσσινί θα αντιμετωπίσουν τον ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ή την ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΝΤΙΩΝ που θα αναμετρηθούν στο ίδιο γήπεδο την άλλη Τετάρτη…»
IMG_20220216_181055
IMG_20220216_181018
IMG_20220216_173120

 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ