Εφημερίδα Κοινωνική

Κουκουλοφόροι ληστές έδεσαν, φίμωσαν και ξυλοκόπησαν ζευγάρι

Κουκουλοφόροι ληστές έδεσαν, φίμωσαν και ξυλοκόπησαν ζευγάρι
20 Φεβρουαρίου 2022

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν 23.00, βράδυ Παρασκευής, όταν τρεις κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στη μονοκατοικία όπου ζουν ένας 60χρονος Έλληνας και μία 47χρονη Γεωργιανή.

Οι δράστες χτύπησαν τον άντρα και τη γυναίκα του και στη συνέχεια τους έδεσαν σε καρέκλες. Πιο άγρια χτύπησαν την 47χρονη, η οποία χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Οι ληστές χτυπούσαν τα θύματά τους και τους ζητούσαν να τους πουν που βρίσκονται χρήματα και χρυσαφικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασαν στο σημείο να τους βάλουν μονωτικές ταινίες στο στόμα.

Τελικά απέσπασαν ένα κινητό τηλέφωνο, μερικά δαχτυλίδια και μικρό χρηματικό ποσό. Όταν τελικά το ζευγάρι κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία, οι ληστές είχαν εξαφανιστεί. Όλοι οι χώροι του σπιτιού ήταν αναστατωμένοι, ενώ η Αστυνομία εκτιμά ότι οι κακοποιοί έχουν ποινικό παρελθόν.

Έτσι, η έρευνα επικεντρώνεται στα δακτυλικά αποτυπώματα και στο γενετικό υλικό. Η 47χρονη Γεωργιανή που δέχθηκε χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της, ωστόσο, παραμένει σε κατάσταση σοκ.

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ