Εφημερίδα Κοινωνική

Κυψέλη: Τα συγκλονιστικά λόγια του παππού του 7χρονου και οι νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις

Κυψέλη: Τα συγκλονιστικά λόγια του παππού του 7χρονου και οι νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις
14 Φεβρουαρίου 2022

Ράκος ο παππούς του επτάχρονου Ανδρέα από την Κυψέλη, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει πως η κόρη του συμμετείχε στο αποτρόπαιο έγκλημα.

«Λυπάμαι για το παιδάκι, λυπάμαι για το αγγελούδι» υπογράμμισε μιλώντας στον Alpha, ενώ ευχήθηκε στην κόρη του «να μη φτάσει στη ζωή της όταν πεθάνει να τη βάλουν μέσα σε μία εργαλειοθήκη».

Υπογράμμισε πως ο ίδιος είναι ναυτικός και δεν είχε επαφές με την κόρη του, ενώ είναι γέννημα θρέμμα από τον Πειραιά και στην περιοχή βρέθηκε τυχαία.

«Έξι μηνών το πήρε η μητέρα του και έφυγε το κοριτσάκι, δεν γνώριζα πού μένουν τίποτα. Δεν γνώριζα πού μένει, με ποιον ζει, τι έχει κάνει στη ζωή της. Ήξερα μόνο πως την πήρε η μητέρα της και είχαν φύγει» πρόσθεσε.

Παράλληλα, διερωτήθηκε «πώς μπορεί να λέγομαι βιολογικός παππούς, όταν δεν έχω δει τα παιδάκια, αλλά συγκλονίστηκα».

«Το μόνο που έκανα να πάρω τηλέφωνο στην Ασφάλεια και να πω ότι όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες να έρθω να πάρω τα κοκαλάκια του να πάω σε μία εκκλησία, όπως πρέπει, για να ησυχάσει και η ψυχούλα του» σημειώνει.

Κυψέλη: Είχαν χτυπήσει τον 7χρονο στα χέρια – Οι κακώσεις και οι εξαρθρώσεις στα δάχτυλά του

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τον μαρτυρικό θάνατο του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη.

Το παιδάκι ζούσε μια κόλαση μέχρι και την ημέρα που δολοφονήθηκε από την μητέρα του και τον σύντροφό της με τους αστυνομικούς να έχουν καταλήξει ότι ο 7χρονος είχε βασανιστεί ακόμα και λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή Tlive το παιδί δεν αντέδρασε όταν του έκλεισαν το στόμα με την ταινία και πέθανε από ασφυξία με τους αστυνομικούς να θεωρούν ότι το παιδί ίσως να ήταν δεμένο.

Από εκεί και πέρα οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει μια ενδελεχή έρευνα στα οστά του 7χρονου.

Σύμφωνα με μια πρώτη εξέταση που έγινε υπάρχουν σημάδια εξάρθρωσης στα δάχτυλα των χεριών του παιδιού.

Είτε η μητέρα είτε ο άνδρας που ευθύνεται για τον θάνατο του παιδιού, του είχαν βάλει τα χέρια σε ένα τραπέζι και τα είχαν χτυπήσει. Ετσι εξηγούνται οι κακώσεις και οι εξαρθρώσεις που έχουν βρεθεί στα δάχτυλα του. Τα χέρια του δηλαδή ήταν τραυματισμένα και το παιδί δεν μπορούσε να τραβήξει την ταινία, να πάρει αναπνοή και να αναπνεύσει.

Στο ψυχιατρείο ο πατέρας

Αμεσα ενημερώθηκε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής που ξεκίνησε τις αναζητήσεις για τον εντοπισμό του 7χρονου αγοριού. Οπως αποδείχτηκε, ο Ανδρέας δεν είχε περάσει ποτέ τα σύνορα, ενώ ο πατέρας του δεν είχε καν σταθερή διεύθυνση, καθώς νοσηλεύεται διαρκώς σε ψυχιατρικές κλινικές λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Οταν μάλιστα τον ρώτησαν για το παιδί, δεν γνώριζε την τύχη του. Επειτα από έρευνα που κράτησε τουλάχιστον δύο μήνες, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τόσο της 29χρονης μητέρας όσο και του 33χρονου, καθώς ομολόγησαν τις πράξεις τους.

Το πρωί του Σαββάτου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο διαμέρισμα της οδού Αστυπάλαιας, με τις Αρχές να εντοπίζουν στη βεράντα μακάβριο εύρημα. Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ