Εφημερίδα Κοινωνική

Πολίτες «συνέλαβαν» διαρρήκτη την ώρα που άλλαζε ο χρόνος

Πολίτες «συνέλαβαν» διαρρήκτη την ώρα που άλλαζε ο χρόνος
05 Ιανουαρίου 2022

Ο 32χρονος λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος επιχείρησε να παραβιάσει διαμέρισμα 6ου ορόφου σε πολυκατοικία της οδού Βεΐκου, στα Καμίνια του Πειραιά.

Ο διαρρήκτης, μαζί με ακόμη έναν συνεργό του που διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται, επιχείρησαν να ανοίξουν με κλειδί «πασπαρτού» το διαμέρισμα, ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από άλλους ενοίκους της πολυκατοικίας που ειδοποίησαν το «100» και όρμησαν στους κακοποιούς επιχειρώντας να τους ακινητοποιήσουν. Στην περίπτωση του 32χρονου, ο οποίος αντιστάθηκε σθεναρά, τα κατάφεραν, ο συνεργός του όμως (σ.σ. εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου) έφυγε τρέχοντας και εξαφανίστηκε από την περιοχή. Οι ένοικοι παρέδωσαν τον 32χρονο στους άντρες της Άμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο.

Στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκε το κλειδί «πασπαρτού», δύο ακόμη κλειδιά και ένα διπλό κομμάτι λεπίδας χαρτοκόπτη, όλα τους σύνεργα που χρησιμοποιούνται σε διαρρήξεις. Ο Γεωργιανός θα εκδικαστεί στις 12 Ιανουαρίου με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ έχει ήδη διαταχθεί η απέλαση του καθώς δεν είχε νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής στη χώρα.

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ