Εφημερίδα Κοινωνική

O «πόλεμος» των καθηγητών της ΑΣΟΕΕ: Η «κορμάρα», το «διαζύγιο» και τα ποσά που ζαλίζουν

O «πόλεμος» των καθηγητών της ΑΣΟΕΕ: Η «κορμάρα», το «διαζύγιο» και τα ποσά που ζαλίζουν
17 Ιανουαρίου 2022

Ο ξυλοδαρμός καθηγητή μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), εν ώρα μαθήματος στο αμφιθέατρο του ιδρύματος της οδού Πατησίων, έφερε στην επιφάνεια τον «πόλεμο» μεταξύ δύο καθηγητών –του θύματος και πρώην συνεταίρου του- που απασχολεί επί χρόνια τις δικαστικές Αρχές.

Οι δύο καθηγητές ήταν συνέταιροι σε εταιρία στο Βουκουρέστι, μέχρι που το Φεβρουάριο του 2016 ο Α.Δ. (θύμα της επίθεσης στην ΑΣΟΕΕ) αποχώρησε και οι δρόμοι τους χώρισαν. Το «διαζύγιό» τους, ωστόσο, μόνο «βελούδινο» δεν ήταν.

Το ιστορικό της «σύγκρουσης» περιγράφεται σε διάφορα δικόγραφα και μηνύσεις. Ο καθηγητής Α.Δ. κατηγορείται από τον συνάδελφο του και πρώην συνεταίρο του, Π.Δ., για τοκογλυφία και εκβιασμό, ενώ ο καθηγητής Α.Δ. κάνει λόγο για συκοφαντίες σε βάρος του από τον Π.Δ. που έχει εξαπατήσει πολλούς επενδυτές και που για αντιπερισπασμό στρέφεται νομικά εναντίον των αντιδίκων του.

Ο Π.Δ. είχε καταθέσει το Σεπτέμβριο του 2018 μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τοκογλυφία, εκβίαση, απόπειρα απάτης και εγκληματική οργάνωση σε βάρος του Α.Δ., μίας γυναίκας και δύο αντρών.

Περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ