Εφημερίδα Κοινωνική

Οι «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» επισκέφθηκαν την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Νίκαιας

Οι «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» επισκέφθηκαν την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Νίκαιας
01 Ιανουαρίου 2022

Αντιπροσωπεία της παράταξης «Πολίτες για τον Κορυδαλλό», με επικεφαλής τον Γρηγόρη Γουρδομιχάλη, μοίρασε χθες δώρα και λίγη χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, αναγκασμένα να δώσουν την μάχη τους μακριά και έξω από τα φώτα των γιορτών.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρουν: «Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας, με την ευγενική και πρόθυμη συνοδεία του διοικητή του Νοσοσκομείου Τάσου Μύτογλου, συναντηθήκαμε με τα υπέροχα παιδικά χαμόγελα, πήραμε μαθήματα ελπίδας και κουράγιου από τα παιδιά και τους γονείς τους. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την προσφορά και το αίσθημα ευθύνης των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, που ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο αναλαμβάνουν και τον ρόλο να στηρίξουν, να παρηγορήσουν και να μεταφέρουν λόγια αγάπης στους μικρούς ασθενείς τους.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν επίσης η Ελένη Γαλανοπούλου, που οργάνωσε την επισκεψη μας, δημοτική σύμβουλος της παράταξης και προϊσταμένη της Παιδιατρικής Κλινικής, η Ειρήνη Μεταξά τ. περιφερειακή σύμβουλος και ο Αντρέας Αλεξόπουλος υπεύθυνος νεολαίας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μιλήσαμε με τον διοικητή του νοσοκομείου καθώς και με γιατρούς και νοσηλευτές που αγωνίζονται συνεχώς στην «πρώτη γραμμή» για τη δημόσιαυγεία, όπως η διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής Παρασκευή Ζώση παιδοενδοκρινολόγος, και ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής Νεκτάριος Λαϊνάκης .

Τέλος, ο Γρ. Γουρδομιχάλης είχε εκτενή συζήτηση και ενημέρωση για τα προβλήματα του Νοσοκομείου από τον διοικητή του Τάσο Μύτογλου, στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και υποστήριξης που επί χρόνια επιδιώκει η παράταξη «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» με τους λειτουργούς της δημόσιας υγείας στην περιοχή μας».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ